SINERGIJA KULTURE, PREDUZETNIŠTVA I ŽENSKE SOLIDSARNOSTI: Sajam „Žena – ženi“ 18. aprila u Beču (VIDEO)

U Beču se 18. aprila 2024. godine, u prestižnom ambijentu gradske palate Verthajm (Palais Wertheim), sa početkom u 18 časova, održava premijerno izdanje sajma „Žena ženi“. Ovaj inovativni događaj, koji predstavlja sinergiju kulture, preduzetništva i ženske solidarnosti, namenjen je promociji ženskog poduzetništva u različitim sektorima, uključujući negu, lepotu i zdravlje.

Inicijativa „Žena ženi“ evoluirala je iz ideje o promociji knjige autorke Milice Marić, proširujući svoj fokus na stvaranje platforme za žensko umrežavanje i poslovnu saradnju „Boss Ladies“. Sajam će okupiti tridesetak žena izlagača koje će imati priliku da predstave svoje preduzetničke poduhvate, kao i da razmene iskustva i ideje koje mogu doprineti jačanju ženskog preduzetništva.

Platforma za žensko umrežavanje „Boss Ladies“

Večernji program obogatiće predstavljanje knjige „Ljubav(nica)“, gde će autorka Marić podeliti svoje literarne ambicije i inspiraciju iza svojeg dela, te dodatno osnažiti veze među prisutnim ženama kroz moć priče i zajedničkih iskustava.

Sajam „Žena ženi“ ne predstavlja samo poslovni događaj, već priliku za stvaranje i produbljivanje profesionalnih veza u okruženju koje odiše poštovanjem, podrškom i razumevanjem jedinstvenih izazova sa kojima se žene suočavaju u poslovnom svetu. Događaj naglašava važnost međusobne podrške, razmene znanja i iskustava, kao i otvaranje novih mogućnosti za saradnju.

„Žena ženi“ predstavlja ključni događaj za sve one koji vrednuju inovacije, kreativnost i žensko liderstvo. Pozivamo vas da budete deo ove izuzetne večeri, da podržite inspirativne žene koje predvode promene u svojim industrijama, i da se pridružite pokretu koji teži osnaživanju žena na svim poljima delovanja.

Ulaz je besplatan, a za više informacija obratite se putem E-Mail-a na milicamaric@hotmail.com ili na telefon: 0660 852 15 10.

Palais Wertheim / Foto: Promo
Autorka knjige Ljubav(nica) Milica Marić / Foto: Ivica Stefanović Photography

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto: Promo / Ivica Stefanović Photography

Grafikdesigne: Metro Media