Alen Islamović uživa u sunčanom danu po Beču i poručuje: „Vidimo se večeras na koncertu “Bijelog Dugmeta“!

Alen Islamović došao je dan ranije pred veliki koncert „Bijelog Dugmeta“ koji će biti održan večeras u dvorani „Gasometer“ u Beču.

Sinoć je Alen uživao u druženju sa prijateljima, a tom prilikom je uputio čestitke i poklon gospodinu Rihardu Lugneru (Richard Lugner), poznatom austrisjkom  biznismenu , vlasniku tržnog centra „Lugner“ i jednom od najpopulrnijih članova austrijskog džet set društva,  za njegov jubilarni 90. rođendan.

Happy B-Day Mr. Richard Lugner! Jubilarni 90. rođendan poznatom VIP Austrijancu čestitao je i Alen Islamović i pozvao ga na sutrašnji koncert “Bojelog Dugmeta” u dvorani Gasometar! / Foto: Svet Dijaspore
Happy B-Day Mr. Richard Lugner, jubilarni 90. rođendan, čestitao je i Alen Islamović
Prijateljsvo koje traje decenijama: Alen Islamović i Fikret Vukalić Fantom, producent i organizator koncerta „Bijelo Dugme“ u Beču / Foto: Svet Dijaspore
“Šta ima novo kod tebe…” Dejan Baron Vasić, vlasnik kluba “Barons´s”, Alen Islamović, Svetlana Nenadović Glušac, direktor Svet Dijaspore i Zoran Glušac, firma Dimmi (s.l.n.d.)
Alen je davao autograme u kubu „Baron´s“ / Foto: Svet Dijaspore
Alen je davao autograme u kubu „Baron´s“ / Foto: Svet Dijaspore
Baš je divan i sunčan dan… Foto: Privatna arhiva

Današnji lep i sunčan dan, Alen koristi da obiđe Beč i njegove znamenitosti, uživa u šetnji i kratkim pauzama u suncem obasjanim baštama kafića u centru grada – te poručuje: „Vidimo se večeras na koncertu “Bijelog Dugmeta“!

Tekst i foto: Ekipa portala Svet Dijaspore