A sad i dokazana kraljica: Seka Aleksić u pratnji maturantkinje u Vrbasu (FOTO & VIDEO)

Pevačica Seka Aleksić nedavno je oduševila čitavu Srbiju nakon što je reagovala na priču devojčice iz Vrbasa koja je trpela vršnjačko nasilje i poslala snažnu poruku za ovu važnu društvenu temu.

Da podsetimo…

Vršnjačko naseilje i diskriminacija koji su se odigravali u Vrbasu, dospeli su u javnost kada su devojčici romskog porekla učenici škole koju pohađa poklonili bakarnu žicu uz komentar: „Tvoji svakako skupljaju bakar, pa da doprinesemo“.

Kada su mediji preneli vest da su učenici osmog razreda O.Š. „Petar Petrović Njegoš“ iz Vrbasa vršnjaci „poklonili“ bakarnu žicu, a da je dečak koji je trebalo da bude pratnja „ispalio“, javila se Seka. „Evo ja ću sa njom na maturu! Gde je ta devojčica“, napisala je pevačica tada na Tviteru, a akciju su podržale mnoge javne ličnosti, koje su takođe poručile da žele na malu maturu u Vrbas.

Rečeno – učinjeno

Iako je koliko sinoć, Seka Aleksić nastupala u Budvi, o čemu svedoče i objavljene fotografije i video zapisi, Seka Aleksić je danas ispunila dato obećanje.

Naime, odmah nakon što je sletela u Beograd, Seka se uputula ka Vrbasu i ostvarneju svog obećanja.

Tako je popularna pevačica na svom Tviteru objavila snimke iz Vrbasa, gde ju je dočekala porodica devojčice koja je zbog diskriminacije vršnjaka ostala bez pratnje za matursko veče.

Članovi porodice maturantkinje bili su oduševljeni Sekinim prisustvom, a kada se pevačica pojavila na skupu maturanata kao pratnja devojčice svi su bili zadivljeni gestom.

Svet Dijaspore / Izvor: Nova.rs

Foto: Instagram/seka_aleksic