Tuga do neba: Čekajuci prinovu preminuo, poznato vreme i mesto sahrane sina Enesa Begovića

„Svakog dana čekamo da mu se porodi supruga“: Kuma Enesa Begovića se oglasila posle smrti njegovog sina i opisala kako se pevač oseća

Armin Begović navodno je imao svega 33 godina, a radio je u Ministarstvu spoljnih poslova Bosne i Hercegovine.

Povodom tragičnog slučaja oglasila se pevačica Elvira Rahić, porodična prijateljica i kuma.

„Enes ne može da govori, ne može ništa. Jako je teško i potresno. Velika tragedija nas je zadesila. Bolest je u pitanju, ne mogu o detaljima. Stvarno nisam u stanju da pričam. On je bio svetlost i radost za sve naše porodice. Enes je takve stvari doživeo poslednjih mesec dana, da ne znam kako preživljava…“, izjavila je Elvira suznim glasom.

Pevačica je potvrdila medijske napise da je Armin trebalo da postane otac.

„Istina je da je čekao dete, svakog dana čekamo da se porodi njegova supruga. Njih dvoje živeli su zaista mirni životom. Mnogo je velika tragedija“, rekla je Elvira za Blic i dodala:

„Pakujem se i krećem prema Sarajevu, čekamo da nam jave oko sahrane, oprostite mi, ali zaista jedva govorim.“

Menadžer Enesa Begovića otkrio detalje tragedije

Informacija da je sin pevača Enesa Begovića izenada preminuo zatekla je javnost. Kako saznaju mediji, Armin Begović životnu bitku izgubio je danas u Kliničkom Centru Univerziteta Sarajevo u 33. godini, a uskoro je trebalo i da postane otac, što je potvrdio i pevačev menadžer.

Naime, kako nam je otkrio Enesov najbliži saradnik, Arminu se vratila autoimuna bolest od koje je bolovao i ranije, a sa ocem je bio do poslednjeg daha i izdahnuo mu je na rukama.

 Nažalost, informacija je tačna. Umro je naš Armin. Verujte mi, uopšte nismo svesni da se ovo dogodilo. Enes je ni u kakvom stanju, šta da vam kažem, ostala mu je samo ćerka sada… Arminu je supruga trebalo da se porodi za koji dan. Vratila mu se bolest koju je imao ranije, ponovo se pokrenula, neka autoimuna bolest – istakao je Begovićev menadžer za Republiku i dodao:

-Bio je u bolnici, u Sarajevu, Enes je sve vreme bio uz sina, pogotovo poslednjih par dana, nije se odvajao od njega i kreveta otkad se sve ponovo pogoršalo. Do poslednjeg trenutka je bio sa njim… Svi smo šokirani, verujte mi. Enes nije u stanju da govori, ne mogu vam opisati tu bol. Svi smo umrli sa Arminom.

Podsetimo, Armin je rođen 1990. godine, živeo je u Sarajevu gde je i radio u Ministarstvu spoljnih poslova BiH. Brojni prijatelji i kolege njegovog oca koje je zatekla ova nemila vest iz pevačeve porodice poslale su izjave saučešća i reči utehe.

Redakcija portala Svet Dijaspore ovim putem porodici Begović izjavljuje najiskrenije saucešće…

Izvor: Nova.rs / Grand.rs

Foto: Instagram/enesbegovic63