ŽELIŠ DA BUDEŠ ZVEZDA? – PAŽNJA! 2. audicija „Zvezde“u Beču – 4. aprila u klubu Cafex

Nakon uspešno održane prve audicije muzičkog takmičenja “Zvezda” o kojoj smo već pisali: DARKO LAZIĆ U ŽIRIJU AUDICIJE: U Beču sinoć održan prvi kasting za „Zvezdu“ (VIDEO) – SVET+ (svetplus.eu), sledi druga po redu audicija koja će biti održana u četvrtak 4. aprila u klubu “Cafex” u Beču, dok je audicija broj 3. zakazana za četvrtak 25. april na istom mestu.

Kao što smo već pisali, iza organizacije “Zvezde” stoji agencija „D&S Music Industry” na čijem čelu se nalazi Dragan Paunović, poznat kao emotivni partner Branke Lazić, majke proslavljenog folkera Darka Lazića i Slađana Nikolić, a ovaj dvojac dobija pojačanje sa Željkom Gnjatovićem Žecom koji se priključuje ovom projektu. Kao stalni član ekipe i u ulozi predsednika žirija agira pevač Dragan Krstić Crni, dok će se u ulozi članova žirija smenjivati poznata imena domaće estrade.  

Pozovite još danas i utičite na vašu budućnost!

Prijave za muzičko takmičenje “Zvezda” su i dalje u toku, a za sve informacije i prijave na raspolaganju vam stoje: Dragan Paunović +43 66776 22 527, Slađana Nikolić +43 667 44 26 162 ili putem Facebook Messenger-a Željko Gnjatović (1) Facebook.

Želite da prisustvujete audiciji? Nikakav problem!

Osim takmičara, članova njihovih prodica i timova, organizatori pozivaju i sve Bečlije koje žele da prisustvuju ovom događaju, da slobodno dodju u klub Cafex (Alserstraße 71, 1090 Wien).

Preporuka je da putem kontakata iz teksta rezervišete vaše mesto na vreme.

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto: Freepik.com/Svet Dijaspore