ŽELIM OVU NEIZMERNU LJUBAV KOJU OSEĆAM DA PODELIM SA SVIMA VAMA: Prvo oglašavanje Marije Šerifović nakon što je dobila sina (VIDEO)

Pevačica Marija Šerifović početkom decembra postala je majka, nakon što je uz pomoć surogat majke dobila sina Maria.

Ona se sinoć prvi put oglasila uživo putem Instagama, zahvalila svojim prijateljima i fanovima na  brojnim čestitkama i otkrila pojedine detalje u vezi svoje karijere.

– O, dobri ljudi, dobro jutro, dobar dan, dobro veče gde god bili, ma šta god radili. Ovo je moje prvo obraćanje vama preko storija. Hvala vam na prelepim porukama, sve je zatrpano, prepuno ljubavi i verujte mi da to možemo da osetimo. Moje škorpijsko srce prima previše ljubavi ovih dana, tako da meni treba vremena da sve to negde procesuiram, a onda sigurna sam da će se ukazati prilika kada ću moći o svemu ovome daleko duže i ozbiljnije da govorim. Za početak želim da vam se svima, beskrajno, beskarajno zahvalim na ljubavi koju nam šaljete – rekla je Marija koja je u rukama držala poklopac od flašice, a u pozadini se čuo njen naslednik.

Ona je zatim pomenula i turneju koju je najavila za početak sledeće godine, a koju je zbog dolaska bebe razmišljala da otkaže:

E, a sad pazite ovo prethodnih dana sa ljudima iz menadžmenta pričamo puno o turneji „Dolazi ljubav“ koja počinje 8. marta iz Arene Zagreb. I samo da vam kažem, ja sam to poželela sve da otkažem i pomerim za tamo onu godinu, ali razgovarali smo saradnici, organizatori, moja porodica, okruženje prijatelji i doneli smo odluku, odnosno ja sam donela odluku turneje će biti jer želim da ovu ljubav koju trenutno osećam podelim sa vama, da vam se na taj način i zahvalim, jer u ovim danima, mesecima, godini koja je rekla bih najznačanija, najveća i najlepša u odnosu na čitav moj život, rekla bih da to ipak treba da podelim sa onima koji su tu i koji čuvaju moja leđa kad je najpotrebnije. A, sada, šta idem da radim, pa da mućkam mleko… E, a kada sve to prođe ja onda idem na zasluženu pauzu od pevanja, jet to u redu, pošteno? – rekla je Marija i oduševila svoju publiku.

Tekst: Svet Dijaspore