„ŽELIM DA ŠTO DUŽE BUDEM LEPA I MLADA“: Kaja Ostojić operisala kapke i iskosila oči

Kaja Ostojić je iskosila oči i operisala kapke. Atraktivna pevačica je hirurški zahvat uradila pre nedelju dana na jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Kako prenose mediji, za ovu intervenciju se odlučila zbog toga što je primetila da joj je tonus na ovom delu lica opao s godinama, a to joj je smetalo i prilikom šminkanja.

Kaja je perfekcionista, voli da izgleda savršeno. Zahvaljujući dobroj genetici i pravilnim crtama lica, nikada pre nije morala da ide pod nož, već je kvalitet kože i jedrinu održavala isključivo neinvazivnim tretmanima poput PRP-a, hijalurona, botoksa… Međutim, sada je odlučila da operiše kapke kako bi ih zategla, a tom prilikom je malo iskosila i oči“, ispričao je izvor blizak ovoj pevačici i otkrio da ona danas, sedam dana od intervencije, skida konce:

Operacija je trajala oko sat vremena i odlično je prošla. Kada se probudila, čule smo se, rekla mi je da je uzela lek protiv bolova, ali da joj jedinu smetnju prave flasteri na očima, zbog kojih ne može potpuno da ih zatvori. Šalila se da će morati da spava sa otvorenim očima, ali da jedva čeka da vidi rezultat kada prođe otok i nestanu modrice“, ispričao nam je izvor i dodao da je Kaja nakon operacije otišla kod roditelja u Novi Sad kako bi je majka negovala.

Informaciju je potvrdila i sama pevačica, ne želeći da otkriva previše detalja.

Tačno je da sam operisala kapke i da sam prezadovoljna, iako ću konačni rezultat videti tek za koji dan. Jedva čekam da nanosim senku na oči a da ona ne upada u tu jednu linijicu koju sam samo ja videla“, rekla je kroz smeh Kaja i dodala da su je mnogi odvraćali od te intervencije jer su smatrali da preteruje i da su joj kapci odlični.

Savetovali su me da sačekam još koju godinu jer oni nisu videli ono što vidim ja, ali sam pronašla odličnu doktorku, koja je specijalista za ovu vrstu intervencije, i odlučila da to uradim sada. Poznato je da treniram, vodim računa o ishrani, samim tim i o izgledu, ne pušim i želim da što duže budem lepa i mlada“, rekla je Kaja.

Skida tetovaže

Kaja Ostojić kaže da se nikad nije pokajala ni zbog čega kao zbog tetovaža, koje sada želi da ukloni.

Kajem se što sam se šarala, a posebno što sam se odlučila za ogromnu tetovažu preko celih leđa. Otpočela sam proces njenog uklanjanja i za sada to ide odlično, ali je proces dug i bolan. Devojke, dobro razmislite pre nego što odlučite da nešto istetovirate“, kaže Kaja Ostojić.

Izvor: Pink.rs