ZBOG LOŠEG ZDRAVSTVENOG STANJA, SINOĆ OTKAZAN KONCERT: Oglasila se Vesna Zmijanac i objasnila šta se dogodilo

Koncert Vesne Zmijanac, koji je bio zakazan za petak 5. jul u Bačkoj Palanci, otkazan je na vreme. Naime, pevačici se naglo pogoršalo zdravstveno stanje, a sada se oglasila i otkrila kako se oseća.

„Nisam u bolnici, ali bih mogla da budem. Nastup je otkazan jer mi je visok pritisak. Sada je sve okej, mislim nije ništa okej, ali… Moram malo da mirujem, a inače ja jul i avgust ne radim, ovo mi je zapalo samo, ali to ne može tako. Moram da odmaram, ne mogu po ovoj vrućini da funkcionišem, nije mi dobro. Posle one operacije više nije isto“, rekla je Vesna za „Informer“.

Naime, da podsetimo, legendarna pevačica Vesna Zmijanac (66) nedavno je imala operaciju, kad su joj ugrađena tri bajpasa i stent.

Priznaje da joj se život i te kako promenio posle operacije, ali da ne može da miruje.

„Operacija je bila ozbiljna, ali to ne znači da ja menjam navike. Naprotiv, ja sam nemirna i dalje, junačim se i ne umem drugačije. Sad sam dobro, odnosno odlično“, rekla je pevačica nedavno.

„Bila je pauza jedno izvesno vreme, što je meni teško palo jer ne mogu da mirujem. Taman tu negde kad je pauza došla preko glave, ja sam otišla da pevam i zaključila da još bolje pevam, tako da sam odlično“, kazala je Vesna.

A kako je bilo na Vesnonom nastupu pre tri nedelje u Podgorici pogledajte u snimku koji vam donosimo:

Autor: Kurir

Foto: Instagram/vesna_zmijanac_official