ZAGRMELA U LATEKSU: Jovana Jeremić organizovala proslavu 33. rođendana (VIDEO)

Voditeljka Jovana Jeremić sinoć je proslavila 33. rođendan u jednom prestoničkom restoranu i okupila porodicu i prijatelje.

Popularna plavuša organizovala je druženje uz muziku, a u jednom trenutku se latila mikrofona i zapevala u društvu majke i ćerke Lee.

Jeremićeva se odlučila za seksi kombinaciju od lateksa dok je kosu vezala u rep, a preko celog lica imala je iscrtanu škorpiju.

Mnogima je privukao pažnju bivši suprug Vojislav Milošević koji je sve vreme bio uz slavljenicu, a uputio joj je i dirljivu čestitku koju je Jovana objavila na društvenoj mreži Instagram.

Lavice, srećan rođendan! Standardno, da tebi poželim zdravlje, ljubav, sreću, uspeh… Ali neka ti Bog podari dovoljno snage, mudrosti, trpeljivosti da velike snove sanjaš i te velike snove živiš. Da ne odustaješ od svega što si zacrtala i da stalno, ma koliko teško bilo napraviš novi korak napred. Korak koji će biti zapisan, svevremensko obeležje po kome ćeš se pamtiti. I ako ljudi nekad i umiru, njihova dela traju zauvek, zapisana među zaslugama baš onih koji su imali hrabrosti da najveće snove žive u realnosti. Živa ti meni bila na mnoga leta! – napisao je Voja, a Jovana mu je odmah odgovorila.

Hvala, lave moj dobri. Ti si moja duša. Lavica će te uvek podržavati, ti to znaš. Dok je živa!

Tekst: Svet Dijaspore