VOLELA BIH DA DOBIJEM UNUKU: Lepa Brena progovorila o novogodišnjim željama i priznala zbog čega često zaplače

Lepa Brena ostvarena je na svakom polju, i ljubavnom i profesionalnom. Ipak, pevačica priznaje da joj je godina za nama bila veoma naporna, a u novoj 2024. godini bi volela da postane baka jedne devojčice.

Ova godina mi je bila veoma izazovna i kreativna, ali isto tako i veoma psihofizički naporna“, istakla je na početku razgovora pevačica.

Brena je otkrila i šta je to što je poželela u životu, a da još nije uspela da ostvari.

Mi profesionalni pevači živimo kao sportisti: moramo da spavamo na vreme, da budemo u fit formi, ne smemo da se prejedamo da bismo mogli da obučemo profesionalne kostime, ne smemo da budemo poročni. Ja volim da popijem čašu vina i da se družim sa prijateljima koji imaju dobru energiju. Na privatnom planu, bih volela da imamo više unučića. Nekako je najveća sreća svih nas kada se igramo sa našim unucima. Tako da se nadam, da će osim muških, biti i neka devojčica.“

U poslednje vreme često je plakala na bini. Prvo na koncertu Aleksandre Prijović, a pre nekoliko dana i u Bugarskoj, gde je pevala sa Draganom Mirković.

Da. Nešto sam počela da plačem na sceni previše u poslednje vreme. Valjda su me savladale mnogo više emocije, zato što sada imam mnogo više vremena da baš doživim sve to što radim i kako to radim. Ali, bez obzira što plačem, uvek mi bude zaista lepo i fantastično.“

Izvor: Nova.rs