„VELIKA JE ČAST PONOVO STAJATI NA BINI SA KOJE SAM POTEKLA, TAKVA PONUDA SE NE ODBIJA“: Ana Sević zameniće Sanju Kužet u „Zvezdama Granda“

Da li će nova voditeljka Zvezda Granda biti Ana Sević, vest je o kojoj se najviše spekulisalo od trenutka kada je Sanja Kužet obelodanila da se nalazi u drugom stanju i da neće zavrsiti ovu sezonu!

Javnost je ovim povodom dala mašti na volju, pa su se u medijima pominjala imena o kojima nikada nije ni razmatrano u Grand produkciji, budući da je odluka o tome, da će to biti upravo Ana odmah i donešena.

Nisam mogla da odbijem ponudu za „Zvezde Granda“, drago mi je što smo ponovo zajedno!- kaže Ana za Grand i dodaje:

Velika je čast i privilegija ponovo stajati na bini sa koje sam i sama potekla i provela prelepe godine i kao takmičar, a potom i kao voditelj. Imam neverovatan naboj emocija i zaista ovo je bila ponuda koja se ne odbija, s obzirom na to da sam emotivno vezana za ‘Zvezde Granda’ i da su one bile ogromna prekretnica u mom životu.

„Raduje se vraćanju u Zvezde Granda“

Drago mi je što ću i sa novim generacijama takmičara stvoriti divne uspomene i nadam se da ću uspeti da im pomognem svojim iskustvom i savetima jer sam i sama bila u njihovoj koži– zaključila je, ne pokušavajući da sakrije koliko je emotivno doživela poziv i ponudu da ponovo stane na scenu muzičkog takmičenja kao voditeljka.

Podsećanja radi, nakon takmičenja u „Zvezdama Granda“, koje je završila veoma uspešno, ona se u tandemu sa Milanom Mitrovićem sjajno snašla u ulozi voditeljke u emisijama „Neki novi klinci“, „Zvezde Granda“ i „Grand parada“!

Izvor: grand.nova.rs