Uvrede sve brutalnije – Sukob Karleuše i Lukasa ne prestaje, a sad Lukas i preti JK raskrinkavanjem (cela prepiska)

Jelena Karleuša i Aca Lukas razmenili su niz uvreda putem Instagrama, a njihov sukob ne prestaje, pa su jedno drugom uputili teške reči.

Povod je to što je folker podržao koleginicu Anu Nikolić, koja je snimila demo verziju pesme „Provereno“, a koja se ipak našla na albumu Milice Pavlović.

Naime, Lukas je na Instagramu objavio izvedbu Nikolićke i napisao „bravo“. To je razbesnelo Jelenu, koja se oglasila na društvenoj mreži i napala kolegu i bivšeg druga.

„Poznata ‚pevačica‘ podigla glas za krađu pesama. Uvek bi ona da morališe umesto da nauči da peva konačno. Ali ne ide to tako lako“, napisao je Lukas a Jelena mu je odmah odgovorila:

„Nekada poznati ‚pevač‘ sada ne može ni da govori od kokaina i oštećenja mozga zbog zloupotrebe raznih supstanci! A kamoli da peva! Ali zna da s*re i piše gluposti i svađa se sa ženama! E, pa ja ipak malo bolje pevam i pišem i malo mi bolje radi mozak! Ostavite i Milicu Pavlović i njenu pesmu na miru! Ne ljutite me, jer mene ne možete ni da zastrašujete kao nju, a ni da reketirate! Kako vas, bre, nije sramota? Matore budale“, napisala je Karleuša.

„Zatečen sam ovakvim nevaspitanim i nadasve, isfrustriranim napadima dotične, nazovi gospođe! Ali ja razumem, reprezentacija je u poslednjih desetak dana imala velike obaveze, čak četiri važne utakmice, pa je dotična očigledno bila uskraćena za zadovoljenje njenih, inače, ogromnih potreba! Neka se ne sekira, evo kvalifikacije se nastavljaju tek na jesen, a i u prvenstvima je pauza, pa će biti vremena za ‚druženje‘. Dotle ćemo joj oprostiti ovo lečenje frustracija, jer se to u najmanju ruku od nje i očekuje! P.S. – preporuka, reprezentacija BiH je slobodna ovih dana, pa da probaš kod njih“, napisao je Lukas.

Karleuša je nastavila dalje:

„Zar se nismo dogovorili da ćutiš kad te k***m kad ja pričam? P. S. ( U komunikaciji sa džukelama koristim lajanje jer samo to razumeju). Prema tome, džukac avavav av, uhapsićemo ti dilera! Policija! Ovaj opet kupuje jeftinu robu! Propustite ga kroz šake pa da peva ko mu prodaje! I da, da ponovim – od*ebite klošari od Milice Pavlović! U čemu je problem?“, napisala je Karleuša i dodala:

„Idemo: Napred, nazad, nemaš gde, sad tvoj diler pao je. Ismevaš Bunibrod, a? Zavisniku, ovde imaš posla sa Fontanom. Odjebi svojim psećim kratkim nogicama u malim troskocima i ne napadaj više žene. Ajde sad paljba, idi duvaj borski ku*ac i ne izazivaj me više. (A taman sam se odmorila od ovog polusveta i ne vredi! Ne vredi, ne vredi! A pevači koji ćute i gledaju sve ovo? Pa pi*ke jedne! Eto. Pi*ke jedne, zato i jeste tu gde jeste! Mrš!)“, napisala je Jelena.

Sukob se nastavio dalje, kada je na ove uvrede folker odgovorio.

„Lepoto: Ne ka*š ti nikoga. Tebe karaju! Mada ne znam odakle im želudac? Dokle treba da te učim da kad vređaš, naučiš da vređaš. Prvo: uvreda ’narkomančino‘ i nije neka uvreda. Ali, pošto ne možeš da nađeš ništa drugo, tebi je to jedina mogućnost da probaš mene da uvrediš! A sada: i moj, kako ti kažeš ’sprženi mozak‘ je trenutno najmanje duplo jači od tvog pilećeg mozga, instaliranog u glavi krokodila! Zasto te zovu moderna sfinga. Zato što si pola žena, pola idiot! Zato što izgledaš gore od poziva za vojsku. Zato što samo mogu da te je*u intelektualci sa dvocifrenim IQ-om. Zato što pevaš kao da ti je neko zgazio na kurje oko. Je l zato što sam morao detetu da skidam temperaturu celu noć kad je tebe videla pored meme na onom spotu nesrećnom gde se za*ebah, pa snimih sa tobom duet! Kažeš da je meni spržen mozak! Na tvoju sreću, ti tu nemaš šta da spržiš, a šta je kod tebe sprženo, to je cela nacija videla na tvojim poznatim porno selfijima gde posle tvrdiš da je to što ’sprženo‘ tuđe! Nisam te pominjao, a ni dirao! Najbolje bi bilo da mi se skineš sa kičme i publicitet koji odavno nemaš, tražiš na drugom mestu. Za Karelušicu. P. S. Bolje bi ti bilo da tu krokodilsku njušku zariješ u svoje dvorište i zapitaš se zašto onaj tvoj priplodni bikčić ( u narodu poznat kao ‚veseljko‘, je*e sve što mu padne šaka, samo tebe ne). Za Karelušana“, napisao je Lukas.

Zatim, Jelena je odgovorila:

„Duboko se izvinjavam na rečniku koji sam upotrebila u prethodnim storijima. Deco, vi tako ne treba da pišete i pričate. Ali jedan zli čika izazvao je reakciju koja je nekada potrebna da bi se zle čike kaznile. Inače, čika se i drogira, što vi nikada ne smete da radite, jer je to isto što i najgora smrt. Da bi pomogli čiki da se vrati na pravi put, moramo da ga prevaspitamo, a metode su nekada grube i nisu za dečije oči i usi. Šta raditi kad se neko drogira? Odvesti ga na lečenje (ili u manastir na lopataranje po leđima), prijaviti policiji zle čike koje prodaju drogu i biti dobar građanin. U ekstremnim slučajevima, ako čika nastavi da se drogira i napada sve, brzo protrčati pored zlog čike i svom snagom vrisnuti ’narkomančino‘! Tada čika doživi lekoviti stres i razmisli o svom životu.“

„Da li je realno da najružniji kepec, narkoman sa masnom kosom i krivim psećim nogama da sebi za pravo da komentariše mene i moj izgled??? To je dokaz štetnosti droge! Deluzija i halucinacija!!! Dalje, zloupotreba narkotika dovodi do apsolutne disfunkcije polnog organa i potpune impotencije. Tako da narkomani uglavnom svoje seksualne frustracije pokazuju ispoljavanjem agresije prema suprotnom polu, a u ovom slučaju vidimo i da je reč o muškarcu koji mrzi žene. Zato treba upotrebiti zarad izlečenja zavisnika! Rado bih pomogla u toj intervenciji, ali to ipak prepuštam inspektorima u ’29. novembra‘ koji su đavola iz pomahnitalog kepeca već isterivali za vreme ’sablje‘, vreme je opet da radi pendrek na budali! Za njegovo dobro“, dodala je Jelena, pa je nastavila: „Ne brini za mene narkomanu, brini za sebe i dilera. Znaš šta takvima kao što si ti rade u zatvoru? Em narkoman, em cinkaros! Policija zna da narkomani, najčešće kriju drogu u analnom otvoru. Sada će da ti izvade sve to što si sakrio jednom dugačkom pincetom! A onda ce da te……… ispituju, sećaš se?? Sad ćeš da pevaš visoko C kao nekada“, zaključila je Karleuša.

Podsetimo, nedavno je u javnost dospela demo verzija pesme „Provereno“, koju je prvo otpevala Ana, ali ju je na kraju ipak kupila Milica. Čim je pesma izašla, u javnost je dospela i verzija koju je otpevala Nikolićka. Ovo je izazvalo polemiku na društvenim mrežama, koja ju je bolje otpevala. Ana je iznenadila sve kada je ovu numeru pevala na nastupu u Beogradu proteklog vikenda.

Tekstopisac ove pesme Dragan Brajović Braja, rekao je da tako nešto nije doživeo za 30 godina rada i da je pesma pisana za Milicu Pavlović.

A onda je usledio jos brutalnije:

Izvor: Nova.rs

Foto: Instagram/Sreenshot