UČESNICA „ELITE“ DOBILA JOŠ JEDNU KRIVIČNU TUŽBU: Miljani Kulić preti zatvor zbog nasilnog ponašanja, Marija u očajnom stanju

Miljanu Kulić su prethodnih godina cimeri nekoliko puta krivično gonili zbog agresivnog ponašanja, a zbog psihijatrijskih dijagnoza koje su veštačenjem utvrđene, sud je nedavno doneo odluku da se Kulićeva leči sa slobode.

Međutim, kako „Blic“ saznaje, ta presuda bi uskoro mogla da se preinači, a Miljana da se nađe iza rešetaka nakon što je ponovila isto delo i fizički nasrnula na repera Nenada Aleksića Ša. Miljanina majka, Marija Kulić, u užasnom je stanju otkako je reper pokrenuo postupak, a prema rečima našeg izvora učiniće sve da od odustane od tužbe.

– Marija je u očajnom stanju nakon što je Nenad odlučio da pokrene krivičnu tužbu protiv Miljane. Pre nego što je ušla u „Elitu“ obećala je da ove godine neće nikoga napasti i da će uspeti da se iskontroliše, ali ona ne shvata ozbiljnost situacije kao ni činjenicu da bi ovaj put stvarno mogla da odgovara za svoje postupke – rekao je na početku razgovora izvor blizak Kulićima, pa nastavio:

– Zbog dijagnoza koje je priložila tokom suđenja, a koje je veštak potvrdio tokom pregleda, Miljani je trenutno određeno lečenje sa slobode. Tačnije, ona jednom mesečno treba da ide kod psihijatra i da konzumira propisane lekove. Međutim, pošto ona ima već nekoliko prijava za nasilničko ponašanje, uslov je da ne sme da ponovi isto delo – objasnio je naš sagovornik i otkrio da Miljanina majka strepi od ishoda suđenja.

Marija želi da na sve načine dopre do Nenada da povuče tužbu. Miljana bi mogla da bude osuđena i da provede nekoliko godina u zatvoru ili u zatvorskoj bolnici ukoliko veštak proceni da nije mentalno stabilna da služi kaznu. Pokušaće na sve načine da ga ubedi da odustane od suđenja, jer to bi se kasnije odrazilo i na odrastanje njenog sina Željka kao i na radnu sposobnost. To bi je obeležilo za ceo život – objasnio je izvor blizak porodici Kulić.

Izvor: Blic.rs