„AKO NE MOGU DA HODAM, PUZAĆU“: Stiže dokumentarac o Selin Dion i neizlečivoj bolesti zbog koje je okončala karijeru (VIDEO)

Obožavatelji Selin Dion sa suzama u očima gledali su trejler za dokumentarac o njenom životu pod nazivom „Ja sam: Selin Dion“. U dirljivoj najavi dokumentarca vidi se Selin kako plače dok govori o svom sindromu koji je mnogo uticao na njen život i okončao njenu karijeru. Na društvenim mrežama mnogi su komentarisali kako ih je ovaj trenutak „slomio“.

„Ovo me je slomilo. Kakva divna i jaka žena“, „Potpuno sam u šoku, ona ne zaslužuje ovo“, „Rasplakala me je, a dokumentarac još uvek nije ni izašao“, „Kraljice, zaslužuješ zdravlje, ljubav i sve pohvale“, „Selin, volimo te i nedostaješ nam“, samo su neki od komentara.

Podsetimo, jednoj od najvećih muzičkih zvezda na svetu, dijagnostikovan je redak neurološki poremećaj, sindrom ukočene osobe. To je progresivna, neizlečiva bolest kod koje telo napada sopstvene nervne ćelije i otežava i utiče na pokretljivost.

Nakon što je 2022. otkazala svoju svetsku turneju, sve koncerte planirane za 2023. i 2024. godinu, vesti o njenom zdravstvenom stanju redovno su bile loše.

Njena porodica je objavila kako se Selin hrabro bori protiv bolesti. Pojasnili su i da, iako ne postoji lek za sindrom ukočene osobe, postoje tretmani koji usporavaju napredovanje.

Od objave dijagnoze, u decembru 2022. godine, pevačica se retko pojavljivala u javnosti i većinu vremena provodi u Las Vegasu, na imanju gde je sve prilagođeno njenim potrebama.

 Međutim, još uvek se nada da će jednog dana ponovo stati na scenu.

Izvor: Kurir.rs/Jutarnji.hr