Triumpf filma „Munje 2“ na internacionalnoj premijeri u Beču (FOTO + VIDEO)

Nakon beogradske i premijera u zemlji i regionu, film „Munje: Opet“ sinoć je premijerno prikazan u Dijaspori i to istovremeno u dve velike bioskopske sale bioskopa „Cineplexx Millennium City“ u Beču.

Interesevanje Bečlija za dugo očekivani nastavak domaćeg kultnog filma „Munje!“ bilo je veliko, a kako se ispostavilo – filmska ekipa na čelu sa režiserom Radivojem Rašom Andrićem i glavnim akterima u sastavu Sergej Trifunović i Boris Milivojević, nije izneverila njihova očekivanja.

Ovaj genijalni trojac zajedno sa koleginicom Milicom Vujović, poklonio se uz gromoglasni aplauz i ovacije pred oduševljenom bečkom publikom.

Nakon projekcije filma i fotkanja sa fanovima, usledio je After Party za filmsku ekipu i prijatelje kompanije „Adria Film“, koja je i ko-producent filma „Munje: Opet!“.

Deo filmske ekipe poklonio se pred bečkom publikom uz ovacije
Kultni „selfie“ sa publikom nakon prikazivanja filma
Sergej, Boris, Raša i Milica ispoštovali su Bečlije i fotkali se sa njima nakon projekcije filma  
After Party za filmsku ekipu i prijatelje kompanije „Adria Film“ bio je u klubu “Baron´s“ u Lugner City-u

Nakon bečke premijere, „Munje: Opet!“ nastavljaju da se prikazuju na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx Millennium City, Donau Zentrum i Lugner City Kino. Austrijska publika će imati priliku da pogleda film „Munje: Opet!“ i u Cineplexx bioskopima širom zemlje u nedelju, 23. aprila.

Film će od 21. aprila biti prikazan u preko šezdeset odabranih bioskopa širom Nemačke, Švajcarske, Švedske, Belgije, Danske, Francuske, Italije, Luksemburga, Norveške, Holandije kao i u Češkoj republici i na Malti.

Za više informacija posetite sajt Adria Filma: www.adriafilm.com

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto & video: Svet Dijaspore