TRAŽIO JE DA ME POŠALJU U ZATVORSKU LUDNICU, MI SMO STALNO U RATU: Miljana Kulić progovorila o detaljima suđenja sa Markom Đedovićem

Miljana Kulić progovorila je o sukobu sa Markom Đedovićem koji je protiv nje pokrenuo sudski spor.

Naime, Marko Đedović tužio je Miljanu zbog toga što ga je u trećoj sezoni rijaliti programa „Zadruga“ udarila bubicom u glavu i tom prilikom mu nanela teške povrede zbog kojih je morao na ušivanje, a sada je Miljana otkrila detalje suđenja.

Đedović je stalno govorio: „Nikada neću dozvoliti da ti ideš u bolnicu zatvorenog tipa, povući ću tužbu, Marija želi da te smesti u zatvorsku ludnicu“. Međutim, bili smo na sudu Matora, Đedović i ja i on je rekao da ne pristaje na odluku suda. Sud je odredio lečenje na slobodi jednom mesečno. On je tražio da mene, samohranu majku, zatvore u zatvorsku ludnicu, mi smo stalno u ratu. Hteo je jednu majku da zatvori, da nikada ne mogu više da uđem u rijaliti da zaradim za svog sina. Haos je bio u sudnici – pričala je Miljana tokom intervjua sa Darkom Tanasijevićem.

Podsetimo, Jovana Tomić Matora takođe je dobila na sudu Miljanu Kulić koja joj je nanela povrede glave.

Pod utiskom sam, klošarka me je malopre na suđenju izvređala. Pominjala mi je Dušana pokojnog i Dunju, vređala mi je advokaticu, govorila pogrdne reči i to ničim izazvana, samo zato što smo je ja i Marko Đedović dobili na sudu i to krivično i parnično. Samo zato što nije normalna, što je luda. Čekam sada da se vrati i da će da kreću napadi, pocepala mi je inače tužbu za razvod koju mi je advokatica dala – rekla je Matora.

Izvor: Blic.rs