TRAKA PREKO GRUDI I TANGE SA CIRKONIMA: Sandra Afrika zapevala na Prijinom koncertu u Rijeci, seksi kombinacijom usijala atmosferu (VIDEO)

Popularna pevačica Aleksandra Prijović nastavila je svoju turneju “Od istoka do zapada” koja traje skoro godinu dana, a koncert je održala u Rijeci.

Prija se kao i svaki put nije zadržala samo na jednom koncertnoj sali nego je rasprodala tri, a tokom večeri su joj se pridružile kolege koje su doprinele da atmosfera bude još bolja.

Harizmatična brineta pozvala je koleginicu Sandru Afriku da joj se pridruži na bini te su zajedno izvele numeru “Devojka od tvog druga” i zamešale kukovima.

Mnogima je za oko zapala Sandrina odevna kombinacija koja je mamila uzdahe jačeg pola.

Naime,  folkerka je izabrala crni komplet sa kapuljačom, međutim, kada se okrenula, pored golih leđa koja je pokazala „virile“ su i tange sa cirkonima.

Hvala svima od srca! Evo, ja moram da se zahvalim Priji od srca. Hvala ti lepo na pozivu! Rado sam se odazvala, pogotovo što je to ovde u Rijeci. Vi znate koliko ja vas volim… To bi bilo to, sve preko ovoga bi bilo suvišno – istakla je Sandra nakon što je otpevala svoj hit.

Ja pre svega želim da kažem kako ti izgledaš… Au, kakva si ti riba! Hvala ti što si večeras ovde. Znam da je bila na putu, znam koliko joj je naporno, radi stalno, a došla je ovde da me ispoštuje. Ja znam da je Rijeka poseban grad i znala sam ako ti dođeš, evo za kraj… Ne kažu džabe: „Najslađe za kraj“! Ko drugi, nego ti – poručila je Prija.

Tekst: Svet Dijaspore