To samo ona može: Dragana Mirković osvojila Australiju i Kanadu, nek se spremi beogradska Arena!

Samo pre dve nedelje kada su se pojavile fotke Dragane Mirković kako sa ćerkom Manuelom uživa u Dubaiju, sve je ličilo na zasluženi odmor na koji je, nakon više nego uspešne letnje sezone, otputovala naša proslavljena pevačica.
Međutim, Dragana je sa osunčanih plaža Emirata, odletela do Australije gde je nastavila svoju turneju koju je prekinula u maju ove godine u znak solidarnosti i saosećanja sa žrtvama tragedija u Beogradu i Mladenovcu.
Foto: Instagram/dragana_mirkovic
Obećano – ispunjeno!
Dragana je tako održala spektakularne koncerte u Pertu, Melburnu i Sidneju na kojima je vladala sjajna atmosfera i na kojima se Dragana družila sa publikom na njen svojstven način – na dohvat ruke, uz zajedničko pevanje, đuskanje i fotkanje.
Nakon ovog najudaljenijeg kontinenta, Dragana Mirković se uputila na sasvim drugi deo zemljine kugle i to za najseverniji deo Severne Amerike – u Kanadu.
Foto: Instagram/dragana_mirkovic
Kanadska turneja protiče po istom scenariju kao i australijska, a mnogi se pitaju odakle pevačici tolika energija. Međutim, ko poznaje imalo Gagu, zna da je njeg izvor energije upravo njena interakcija sa fanovima i publikom.
Imajući  sve ovo u vidu, sve se čini da je ovo sve sjajna uvertira za veliki beogradski koncert Dragane Mirković koji je zakazan za 29. decembar u Štark Areni a koji je posvećen proslavi 40 godina njene uspešne karijere.
Foto: Instagram/dragana_mirkovic
Foto: Instagram/dragana_mirkovic
Karte za ovaj spektakl rasprodaju se ogromnom brzinom tako da se svakodnevno traži karta više.
Ukoliko ste zainteresovani da budete deo velike proslave 40 godina karijere Dragane Mirković, ulaznice za koncert koji je u organizaciji Skymusic-a, dostupne su putem sajta efinity.rs, i aplikacije eFinity.

Tekst: Svetlana Nenadovic Glusac

Foto: Instagram/dragana_mirkovic