TI SI ISTO ŠTO I SVINJA, MADA SVINJA SIGURNO IMA VIŠE MILOSTI I LJUDSKOSTI: Jelena Karleuša brutalno izvređala Natašu Aksentijević (FOTO)

Jelena Karleuša oglasila se povodom nedavne izjave voditeljke Nataše Aksentijević.

Naime, Nataša je gostujući u jednoj emisiji govorila o ishrani, te je rekla da konzumira proizvode životinjskog porekla i kako bi uvek radije odabrala „slaninu i čvarke nego suncokret i biljke“.

Pevačica koja propagira veganstvo dugi niz godina, izrevoltirana njenim rečima oglasila se i iznela niz uvreda na račun voditeljke.

Naravno da ti imaš više sličnosti sa svinjom nego sa suncokretom, to je očigledno! Ali zato te niko neće preklati, nabiti na ražanj i ispeći. Tvoj je izbor šta ćeš jesti, jedi i go**a što se mene tiče(bolje to, nego leš), po tvom telu se vidi da se hraniš masno i nezdravo (o pritisku, šećeru, mastima, masnoj jetri da ne govorim-tvoja stvar) ali moraš da razumeš da nema šta ti da dozvoljavaš kad je o tuđem životu reč! Tu ja tebi ne dozvoljavam! Ne dozvoljavam da daješ sebi pravo da javno propovedaš gluposti, navijaš za masakar životinja koje imaju pravo da žive baš kao i ti i savetuješ ljude da štete svom zdravlju! Ti si kako kažeš isto što i svinja, mada svinja sigurno ima više milosti, ljudskosti i intelekta! Budi više svinja, a manje budala“, napisala je Karleuša na svom storiju.

Tekst: Svet Dijaspore