SVI NAVIJAJU ZA NJIH: Dara Bubamara dobila skupoceni Roleks od dve decenije mlađeg muškarca, šuška se da je reč o novoj romansi

Poznato je da je Dara Bubamara slaba na mlađe muškarce.

Ona je pre par godina uživala u vezi sa 21 godinu mlađim dečkom Tonijem, a sada je na nju ponovo bacio oko mlađi muškarac, koji je obasipa skupocenim poklonima, prenose domaći mediji.

Novosađanka je nedavno dobila i sat marke „roleks“, a luksuznim časovnikom odmah se pohvalila preko društvenih mreža.

Dara je navodno papreno skup poklon dobila od momka koji već duže vreme pokušava da je smuva, a koji je od nje mlađi skoro dve decenije.

– Daru taj dečko ganja već neko vreme. Znaju ga svi po gradu, zgodan je i lep, pravi alfa-mužjak! Iz Vojvodine je i jeste tatin sin, ali ima i svoj uspešan biznis. Njemu taj „roleks“ od tridesetak hiljada evra ne znači mnogo, ima on love koliko hoćeš, ali zna da Dara nosi skupu garderobu, oduvek vozi besne autobomile i voli dobre satove, pa je odrešio kesu. Čudno mi je da je ona to uopšte objavila jer u poslednje vreme ne voli da se toliko priča o njenom privatnom životu i krije ga kao zmija noge – priča Darina bliska prijateljica za medije pa dodaje:

Odlepio je mali! Slao joj je i cveće nakon svirki, svaki put po 101 ružu. Njoj se on dopao, kaže da je njen tip, brz, urban, istetoviran i napucan. Svi iz Darinog okruženja navijaju da njih dvoje budu zajedno, a da li će Dara da poklekne, ostaje da vidimo – završava drugarica.

Izvor: Informer/Kurir.rs