Svet mode je odlepio za njima: Kako se vama dopadaju „Adidas x Gucci“ čizmice za 1.400 evra? (FOTO)

U svetu mode sve više je kolaboracija raznih brendova koji svojim novim kreacijama ne ostavljaju nikog ravnodušnim…

Poznati sportski brend „Adidas“ i luksuzan brend „Gucci“ već godinama neguju zajedničku saradnju, tako da ova dva popularna brenda redovno sarađuju i izbacuju zajedničke kolekcije, no obuća je ta koja uvek privuče posebnu pažnju.

Tokom svoje saradnje  „Adids & Gucci“ do sad su svetu predstavili svoje modele na štiklu, čizme, patike, natikače, mokasine itd., najnovijom saradnjom na red su došle čizmice u retro stilu i na pertlanje.

„Crpeći inspiraciju iz sećanja kreativnog direktora na 80-e i 90-e, amblematski Gucci house motivi mešaju se s motivima istorisjskog brenda sportske odeće adidas, što rezultira nizom hibridnih izgleda. Ova čizma ima metalni umetak Trefoil i Interlocking G“, opisali su cizmice na službenoj stranici. 

Kolekcija obuhvara ženske i muške modele u nekoliko boja

Čizmice na petu dizajnirane su i za muškarce i za žene. Zlatna verzija s prepoznatljive tri crne crte sa strane i crna verzija sa zelenim crtama namenjene su ženama. Za muškarce su pak dostupne tri verzije, gore spomenuta crna, siva s belim crtama i braon verzija s crnim crtama. 

Ovaj retro model sa unutrašnje strane ima rajsferšlus za lakše obuvanje, mogu se nositi u svim prilikama, od sportskih do svečanih.

Cena na nemačkom i austrijskom tržištu im je 1.390 evra.

Kako vam se dopada ovaj model obuće i za koju priliku bi ih obuli?

Svet Dijaspore / Izvor: Index.hr

Foto: Promo