Šta je sa ovim čovekom? Milan Popović otkrio da je gledao Severinin video te da je smuvao za 5 minuta

Već duži niz godina traju nesuglasice na relaciji bivših partnera Milan Popovića i Severine Vučković, koje su se iz privatnog okruženja prelile na sudove a dalje i u medijski prostor.

Svi mi volimo da zavirimo u tuđe dvorište, te su tako tabloidi u regionu stalno izveštavali o novim dogodovštinama, smicalicama i raznoraznim delovanjima ovo dvoje roditelja jednog maloletnog dečaka.

Medije se prosto utrkuju da od „kralja bakra“ izvuku još po koju pikanteriju vezanu za Severinu, a to se dogodilo i nedavno kad je  Milan Popović gostujući u emisiji „Sceniranje“ na televiziji „Kurir“ između ostalog rekao:

Bio sam u Budvi, na brodu i razgovarao sam telefonom sa nekom drugom hrvatskom pevačicom. Uglavnom, imao sam devojku Miju, kapetana koja je bila veliki zafrkant i koja je znala sa kim pričam. Kada sam završio razgovor, došla ona kod mene i kaže „lako je tebi da pričaš sa njom, ali ajde smuvaj Severinu“. Ja na to kažem da mi treba samo pet minuta da je smuvam. Tako se i desilo. Bilo je tih nekih slučajnosti koje su dovele do našeg upoznavanja i našeg odnosa“.

Međutim, na tome se nije zaustavio, već je prokomentarisao i Severinin „kućni video“:

Imao sam dva kluba u Moskvi i jedan u Majamiju, samim tim sam upoznao mnogo žena, koje i dalje poznajem i svaka od njih ima neki kućni video. Jedina je razlika jer je ova izašla u javnost, a ostale nisu. Znao sam za Severinin snimak, gledao sam ga kao i svi, samo se ne sećam gde. To ne bih stavio kao manu nekome, tvrdim da skoro svaka devojka ima neki kućni video”.

Ostaje nejasno zašto jedan tako uspešan biznismen, porodičan čovek, otac četvoro dece, tri sina i ćerkice rođene pre manje od mesec dana, često daje izjave medijima, pogotovo ovako banalne, kad se zna da svetski bogataši i tajkuni svoj privatan život drže daleko od očiju javnosti i retko kad sarađuju sa medijima.

Tekst: Svet Dijaspore / S.N.