„SLEDEĆI PUT DETE MOŽEŠ DA VIDIŠ U CENTRU ZA SOCIJALNO“ – OVAKO SE PONAŠA VELIKI OTAC: Ana Nikolić objavila skandaloznu prepisku s Rastom pa poručila da se vide na sudu! (FOTO)

Pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta razveli su se sporazumno 2017. godine, a nakon toga su krenuli brojni skandali vezani za odgajanje ćerkice Tare koja će uskoro napuniti 7 godina.

Plavokosa dama je u nekoliko navrata javno otkrila detalje njihovog turbuletnog odnosa i obelodanila prepiske na društvenim mrežama, a današnjom objavom mnoge je ostavila u šoku.

Poznato je da je Rasta proveo neko vreme u zatvoru zbog nedozvoljenog držanja droge, a u poslednje vreme mnogi primećuju Anino loše zdravsteno stanje koje su prošlog meseca zabeležile i kamere ekipe „Paparaco lova“. Naime, ona je sa sadašnjim dečkom bila u apoteci i na snimku se jasno videlo da uzima medikamente za smirenje.

U prepisci koju je podelila vidi se da Rasta pominje narko trafikante, nakon čega Ana odgovara da će oni biti „prva uhapšena porodica“. Đurić potom piše da je pevačica za „ozbiljne institucije“, naziva je „slepicom“, a Nikolićeva kaže da „pod prisilom morala da pristane na sve“.

Dete možeš da vidiš sledeći put u centru za socijalno“, tvrdi Rasta u prepisci, a Ana odgovara – „Ničija nije do zore gorela“.

Uz fotografiju prepiske, Nikolićeva je na Instagramu dodala:

Ovako se ponaša taj veliki otac. I tako skoro pa sedam godina. A sada se stvarno vidimo na sudu. A lično ja, dozvoliću da bude otvoreno za javnost.“

Tekst: Svet Dijaspore