SAD SU MI BUREK ´LADAN UVALILI: Viralni smehotres sa Teom Tairović (VIDEO)

Prašina koja se diže oko lika i dela atraktivne pevačice Tee Tairović ne prestaje od onog momenta kada je sigurnim korakom zakoračila na estradni parket, koji obično za novajlije zna da bude i veoma klizav…

Međutim, mlada Novosođanka sve je radila kako treba, pa je odabirom pesama koje je snimala i svojim energičnim scenskim nastupima uspela da obezbedi na hiljade fanova i time zauzme svoje mesto na estradnom nebu.

Mnoge njene pesme su postale hitovi, od kojih su delovi nekih od pesama zavrsili u “rilsima”, a jedan od onih koji je trenutno viralan je star čak dve godine.

Naime, Tea je pre dve godine gostovala u emisiji Ognjena Amidžića “Ami G Show” i tada je dobila zadatak da šaljiv i izmenjen tekst svoje pesme “Hajde” otpeva, sto je i uradila, ostalo je istorija…

Tea Tairović nastupiće sutra u Beču, zajedno sa kolegama Acom Pejovićem i Sašom Matićem, o čemu smo već pisali: SAŠA MATIĆ PRED KONCERT U BEČU: Ovome se beskrajno radujemo i spemamo vam pravi spektakl! – SVET+ (svetplus.eu), a kako smo saznali od organizatora “Tresor Events”, pošto je ostao mali broj karata, svako ko želi da prisustvuje ovom spektaklu, nek se brzo pobrine oko kupovine karata na: Tresor Events.

Tekst: Svet Dijaspore / Svetlana Nenadović Glušac  

Foto: Instagram/tea_tairovic//Freepik.com