PRVO LETOVANJE: Marija Šerifović sa sinom na moru, pogledajte koga je sve povela sa njima (VIDEO)

Pevačica i članica žirija „Zvezda Granda“ Marija Šerifović odvela je sina Maria na prvo zajedničko letovanje, a sve detalje puta zabiljležila je u svom novom vlogu.

Marija i Mario su do sada putovali dva puta, a ponosna majka ističe da joj je lakše sada i da se sinak već navikao na letove.

Odlučili su da nekoliko dana provedu u Crnoj Gori, dok je Marija iskoristila priliku da na putovanje povede i svoje prijatelje.

-Danas smo pošli na naše prvo letovanje, pa da vidimo šta će biti. Sine, imaš li nešto da poručiš? Poludeću od njega – rekla je Marija na samom početku vloga.

Da je celi tim zadužen da Mariji i njenom sinu bude ugodno na odmoru svedoči i činjenica da je pevačica na odmor povela pored žene koja čuva Maria i zubarku.

Sada smo se svi skupili, jedina osoba koja mi treba pored Maria i negove bebisiterke je moja zubarka, ako mi ispadnu proteze, da ne moram da idem nazad za Beograd – rekla je pevačica.

Na letovanju im se pridružila i pevačica Jovana Pajić, a Marija je sa prijateljima uživala u odmoru, plivanju, sunčanju i gledanju fudbalskih utakmica.

Izvor: Grand.rs

Foto: Screenshot/Youtube