PREVARENI MUŽ UVEK POSLEDNJI SAZNA: Haris Džinović progovorio o razvodu sa Melinom i otkrio kako su ćerka Đina i sin Kan to podneli

Haris Džinović progovorio je o razvodu sa Melinom, ali i otkrio kako su njihova deca, Đina i Kan, podneli njihov razvod.

Ona zna razlog… Ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž poslednji sazna. Kažu ljudi da je razvod posle smrti najteža stvar. Ja bih to malo demantovao. Kako? Pa fino, ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom – naveo je Haris Džinović i otkrio kako su njihova deca, ćerka Đina i sin Kan to podneli.

– Oni su poprilično veliki, ali nije im to lako palo – istakao je Džinović, i otkrio kako gleda na to što je njegova ćerka veoma popularna na društvenim mrežama.

Pa, mislim, to je njihov život, njihovo vreme u kojem žive. Ja u to niti se želim mešati, niti se baš razumem da se petljam. Jednostavno, sve što ide normalnim tokom, ja podržavam – kaže pevač i otkriva čime se njegov sin bavi.

On studira, voli finansije, lovu, ekonomiju… Odličan je student, čista desetka, videćemo šta će biti od njega – naveo je Haris Džinović za „Showbuzz“.

Da podsetimo, Džinović je nedavno pričao kako gleda na uspomene.

Ja dobre i loše uspomene ostavljam iza leđa, od prošlosti nema ništa. Niti može da se promeni niti ništa. I da se kajem i da se radujem to ne pomaže ništa. Na budućnost gledam otvorenih očiju, nemam negativnih aspekata, gledam da iskoristim sve momente u životu koji mi se pružaju – rekao je Haris u emisiji „Premijera vikend specijal“.

Sa druge strane, Melina se preselila u hotel nakon rastanka od Harisa, što su dokumentovali i paparaci, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu.

Izvor: Blic.rs/Showbuzz.dnevnik.hr