PRETNJE, PRISLUŠKIVANJA, FIZIČKI NAPADI: Jelena Karleuša otkrila šta je sve trpela u braku sa Duškom Tošićem i javno zatražila razvod!

Pop zvezda Jelena Karleuša i njen još uvek zakoniti suprug, bivši fudbaler Duško Tošić ponovo su se našli u centru medijske pažnje, a sve je eksaliralo kada je Severina Vučković poslala pevačici prepisku sa sportistom gde joj se u nekoliko navrata obraćao i pozvao da se vide u Beogradu.

Supružnici su se raspravljali putem Instagrama, a nakon fudbalerovih pretnji, usledilo je otvoreno pismo pevačice u kom je otkrila sve o njihovom odnosu i drugu stranu priče.

Njeno obraćanje putem „storija“ prenosimo u celosti:

– Dok spavam sa mojom decom u sobi, „druga strana“ (kako me naziva) piše storije sa privatne žurke. Mora da je baš luda žurka kad je zaboravio da je juče davao „ekskluzivu“
Kada je reč o ovoj pretnji medijima koju je napisao, moram da kažem da kontinuirano trpim pretnje te vrste godinama, praćenje, prisluškivanje, ucene, uvrede, fizičke napade, itd. Zamolila bih „drugu stranu“, mada ovde postoji samo jedna – naša i tužna strana, da umesto da nas dodatno bruka u medijima (zar nije bilo dovoljno bruke za tri života) konačno odgovori na predloge sporazumnog razvoda na koji čekam pet godina. To je sve što treba da uradi, umesto da preti majci svoje dece javno, koja je za njega i zbog njega milion puta stala u odbranu
 – napisala je JK.

Foto: karleusastar/Screenshoot

Tekst: Svet Dijaspore