PONOVO SREĆAN U LJUBAVI: Sale iz Tropiko benda uhvaćen sa novom devojkom (VIDEO)

Frontmen „Tropiko benda“, Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko i pevačica Jovana Pajić pre tri godine odlučili su da se razvedu, a nakon kraha braka ostali su u dobrim odnosima zbog ćerki Helene i Đine.

Saša je nedavno otkrio da je ponovo zaljubljen, a ekipa emisije „Paparaco lova“ uhvatila je pevača prvi put sa devojkom u javnosti.

Naime, on je uživao u šetnji sa mlađom naslednicom i izabranicom, a kako se vidi na snimku Saletova devojka je sušta suprotnost Jovani s obzirom na to da „fura“ kratku frizuru.

Inače, on je nedavno za „Blic“ govorio o odnosu sa bivšom suprugom.

Svi znate da sam ja preživeo i bol, i sve… Sve je to normalno, treba preživeti. Jovana i ja smo danas super partneri u roditeljstvu, podjednako smo strogi. Deca su tu da budu deca, a mi smo tu da budemo roditelji. Borimo se, držimo sve konce u rukama. Za decu postoje ograničenja, moraju da nauče da poštuju sebe. Deca ulaze u neke godine kad moramo da budemo budni svi, da pratimo sve. Jovana i ja smo tako vaspitani, imamo decu, nema smisla da pričamo nešto ružno jedno o drugom, tako jeste između nas – rekao je Sale.

Tekst: Svet Dijaspore/Blic.rs