Po prvi put se oglasio Anastasijin svekar – Nebojša Gudelj: „Neće biti svadbe…“

Nebojša Gudelj, otac fudbalera Nemanje Gudelja, prvi put se javno oglasio kada je svadba njegovog sina i Anastasije Ražnatović, ćerke Svetlane Cece Ražnatović, u pitanju.

Proslavljeni fudbaler, a sada trener želi da stavi tačku na insinuacije o veselju, za koje se spekulisalo u javnosti da će biti do kraja ove godine, i do detalja otkriva stav svoje porodice o tome.

– Moram ujedno da se ogradim i reagujem da nije tačno i nije prvi put da neko plasira laži i gluposti o mojoj porodici. Neka puste familiju i decu da žive normalno i napreduju u svom životu. Neće nama niko odlučivati o našim principima života, datumima, mestima i drugim detaljima i prvi koji budu znali i saznali za to su naravno roditelji, zatim familija i prijatelji. Nema svadbe ove godine i da će biti u Beogradu, jer o tome nismo pričali. U našoj familiji vlada hijerarhija koja se poštuje i respektuje i mi kao porodica komuniciramo svakog dana. I kad se ne čujemo, razumemo se odlično i imamo svoj identitet i kulturu koju smo stvorili kroz svoj put i život u našem procesu i viziji života – rekao je Gudelj za „Kurir“.

On se osvrnuo na profesionalni i privatni život svog naslednika i porodice:

– Život sportiste fudbalera je težak i podrazumeva puno odricanja od porodice, dece, putovanja. Jedno vreme sam bio profesionalno u Kini, Nemanja je ostao sam u Španiji, mlađi sin Dragiša sam u Portugalu i supruga Olivera sama s našom ćerkom Vanjom u Holandiji. Razdvojeni po čitavom svetu, ali uvek vezani srcem. To je bio jedan period života koji je imao svoju težinu i u kom smo dobili veliko iskustvo i takođe nas je ojačalo još više kao familiju. Imati i održavati porodicu je najdragoceniji uspeh. Za familiju, takođe i brak se treba uvek boriti i da biste ga održali morate biti jaki, morate imati veliku dušu, čist um i srce koje veruje. Familija je svetinja i brak je sveta zajednica dvoje ljudi – istakao je Gudelj.

Podsetimo, Nemanja i Anastasija venčali su se u tajnosti krajem jula u manastiru Rajinovac, ali su to objavili na Instagramu posle nekog vremena. S njegove strane kumovao je njegov dugogodišnji prijatelj koji nije iz sveta poznatih, dok je Anastasija za kumu izabrala najbolju prijateljicu, glumicu Taru Milutinović, unuku slavnog fudbalera Bore Milutinovića.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Instagram/raznatovicanastasija