PLAŠILA SAM SE ZA NJEGOV ŽIVOT, RUKE SU MI BILE VEZANE: Nadežda Biljić posle četiri godine progovorila o teškoj borbi za sina Longa

Pevačica i bivša rijaliti učesnica Nadežda Biljić, koja se prevremeno porodila i na svet donela sina Longa, progovorila je o njegovoj teškoj životnoj borbi.

Naime, Nadežda je ispričala da su joj najveća podrška u životu bili njeni roditelji, ali i njen emotivni partner Toma Panić.

Kad dobiješ dete, automatski ti se promeni pogled na svet i nešto što ti je bilo primarno do juče, danas ti je totalno nebitno. Mnogo više vodiš računa kako ćeš da prezentuješ sebe jer prezentuješ prvenstveno sebe kao roditelja i gledaš da tvoje dete ne trpi zbog nečega što si ti rekao nešto što ne treba. Kada si roditelj, drugačije funkcionišeš nego što funkcionišeš kad si sam – rekla je Nadežda.

Sin Nadežde Biljić, mali Longo je prošao je kroz tešku borbu.

On je sad super, nema sondu, hvala Bogu. Ne jede još uvek skroz čvrstu hranu, ali sad će. Počeo je da broji do deset i da govori azbuku i samo nešto brblja. Hvala Bogu sve je iza nas i on raste. Još uvek je sićušan u odnosu na svoju generaciju, ali porašće – rekla je Nadežda.

„Plašila sam se da li će preživeti“

Najteže ti dođe kada ti doktor pljusne ti pet dijagnoza. Šta ti možeš u tom trenutku kao roditelj, ruke su ti vezane. Nekad ćeš se možda i pomiriti sa činjenicom da ti dete ima neki problem, što uopšte nije prijatno, ali taj momenat da su tebi kao roditelju ruke vezane i da ti tu ništa ne možeš da uradiš, to je to što boli. Najteže mi je bilo da li će da mi preživi dete od kilo i trideset grama. On je baš bio sićušan. Posle ta sonda. Ja sam mislila da on nikad neće izbaciti tu sondu. To mi je bilo najteže. Bila sam ubeđena da će se on čitav život hraniti na cevčicu, ali hvala Bogu izbacio je sam posle 11 meseci i sad je sve super – rekla je Nadežda i otkrila ko joj je bio najveća podrška u tom teškom periodu:

Najveća podrška su mi bili otac, majka i naravno Toma. Više moj otac i majka jer su već imali iskustva sa mnom, jer sam i ja nedonošče, pa su znali da mi kažu iz svog iskustva neki savet. Baš su mi pomagali u tim trenucima zbog tog iskustva – rekla je Nadežda.

Izvor: Blic.rs