Paralelni univerzum Dare Bubamare: Daro ti li si ili je ovo tvoj Avatar? (FOTO +VIDEO)

Dara Bubamara gostovala je kod Ognjena Amidžića gde je progovorila o emotivnom statusu, fotošopiranim slikama, ali i izvređala koleginice sa estrade.

Dara Bubamara neretko se nađe na meti žestokih osuda na društvenim mrežama zbog svog izgleda. Na slikama na Instagramu pevačica izgleda bolje nego ikad – lice joj je mlado i zategnuto, nikad nije bila mršavija, zbog čega joj u komentarima pišu da preteruje sa obradom fotografija u Fotošopu.

U emisiji kod Ognjena Amidžića tvrdi da to nije istina već da je „ekstremno fotogenična“.

Ona je potom objavila fotošopiranu sliku iz emisije na Instagramu, a zatim je emitovana i emisija – i te dve stvari nemaju veze jedna s drugom. Dara iz emisije je Dara u pravom životu, a Dara sa Instagrama, navodno iz emisije, je Avatar koji nema veze sa pevačicom.

Pričala je i o pesmi „Koka roka“.

„Koka kao dobra riba. Je l’ se sećaš kako su nekada govorili dobra koka, ja sam žena u godinama. Bez stare koke nema dobre supe. Bilo je nekih vulgarnih delova to smo promenili“, objasnila je Dara zašto baš „koka“ i dodala da se ona oseća uvek mlado – „Osećam se kao da imam 25 godina, ali stvarno. Ja imam toliko snage i energije, pritom sam totalno strejt, pijem samo vodu“.

Prokomentarisala je i svađe sa Jelenom Karleušom i Sekom Aleksić. Karleuša je tvrdila da je pesma „Koka roka“, koju je napisao pokojni Milan Radulović Laća, njena, a Seka Aleksić je objavila pesmu u istom danu kada i Dara.

„Pevačice se svađaju sa mnom, ne znam zašto. To je nedostatak albuma, marketinga, pesama, ljubavi, muževa… Znaju svi šta se dešava, laganje da je tekst jedne pevačice, a nije. Mislim da je sramotno to pričati jer Laća nije više živ. Takvi ljudi su zlo, nemaju poštovanje ni prema Marini Tucaković ni prema Futi koji je doživeo takvu tragediju. Pojedine pevačice izdaju pesmu kad i ja, i plaćaju preglede iz Bangladeša, a nema ih u trendingu. Ne što su zle nego su i glupe ko k****. Moje dobro pobeđuje zlo“, rekla je Dara i poručila da je trenutno slobodna, posvećena karijeri i sinu.

Izvor: Nova.rs