OVA SPODOBA I DALJE LAŽE I OBMANJUJE JAVNOST, SVE JE POTPISALA U „SABLJI“: Jelena Karleuša bez dlake na jeziku o dijamantskoj ogrlici Svetlane Cece Ražnatović (FOTO)

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović posle više od trideset godina progovorila je o dijamantskoj ogrlici koju je nosila kod Minimaksa u emsiji.

Prisetimo se, nakon popularne emisije krenule su brojne spekulacije kako je navodno ovu dijamantsku ogrlicu njen pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan ukrao na ratištu, što je Ceca više puta demantovala, a nedavno je u jednom intervju odlučila da kaže koju reč o ovoj temi:

Što je najgore, to se nikada nije desilo i to apsolutno nije tačno. Ogrlicu imam i dan danas, nećeš verovati, sačuvala sam je zato što je stvarno prelepa. Tu ogrlicu sam ja kupila u Milanu kada sam išla po venčanicu.

Jelena Karleuša nije izdržala da ne prokomentariše ove napise, te je na Instagram storiju iznela svoja saznanja o misterioznoj ogrlici:

Ova spodoba i dalje laže i obmanjuje javnost. Krvava ogrlica za koju tvrdi da je „izmišljena priča“ ne da postoji, nego je lično u istrazi, kad je uhapšena u akciji “Sablja” dala iskaz, a zatim ga i potpisala, da se sporna ogrlica (ne ova bižuterija koju pokazuje na starim slikama) nalazi kod nje u sefu. To je između ostalog i bila nagdoba nje i policije da otkuca sve što zna o Zemunskom klanu, da kaže gde se nalazi ukradena ogrlica u zamenu za puštanje iz pritvora. Dragi novinari, ne pitaju se kriminalci da li su kriminalci, takva bagra i Ostrog tetovira po sebi a za Boga ne zna, pita se jednostavno policija. Žena ubice, lopova i ratnog zločinca, kuma ubice premijera sigurno neće reći istinu. Postoji zvaničan iskaz sa potpisom. Obožavam da uništavam ovu kriminogenu bagru. Kakva sam ja meni kraljica – napisala je Karleuša u postu.

Foto: karleusastar/Instagram/Screenshoot

Tekst: Svet Dijaspore