OPLJAČKANA NA BENZINSKOJ PUMPI: Sandra Afrika opljačkana kada se vraćala iz Austrije

Nakon nastupa u Austriji, pevačica Sandra Afrika nedavno je pokradna na benzinskoj pumpi! Kako prenose domaći mediji, ona je putovala svojim automobilom, te je u jednom trenutku napravila pauzu i stala na pumpu u Sloveniji, gde se dogodila krađa.

„Sve je bilo u najboljem redu, Sandra je odradila nastup i u nedelju popodne krenula za Srbiju. Putovala je sa drugaricom jer je žurila što pre da se vrati za Beograd i pripremi za put u Hrvatsku koji ju je očekivao već u ponedeljak. Njeni muzičari su ostali još koji dan, nije bilo potrebe da žure. Dok su prolazile kroz Sloveniju, Sandra i njena prijateljica su se zaustavile na jednoj pumpi da odu samo do toaleta, ali je ona onako umorna zaboravila da zaključa automobil i tada se sve to dogodilo – započeo je blizak izvor priču, pa objasnio kako se sve odigralo.

Žurila da stigne na nastup Aleksandre Prijović pa nije pozvala policiju?

„Sandra i njena drugarica su izašle samo na tri, četiri minuta, ali kad su se vratile videle su da su vrata suvozača otvorena. Čim su ušle u auto shvatile su da su pokradene. Neko je pokupio sve, novčanik s novcem od nastupa, dva telefona, dve skupocene torbice, čak i neku šminku, imala je i malo nakita koji je nosila na nastupu koji su uzeli. Katastrofa, ljudi su uzeli čak i elektronsku cigaretu. Igrom slučaja, pasoš joj je bio u kaseti u automobilu i njega nisu odneli. Nastao je haos, ali pošto je žurila za Srbiju, nije mogla da zove policiju i da prijavi jer ne bi stigla da se vrati na vreme“, rekao je izvor, a ove informacije ostavljaju prostor za nagađanje zašto pevačica nije pozvala policiju jer se krivična dela ove vrste obavezno prijavljuju policiji, pa makar ona žurila da stigne na nastup Aleksandre Prijović gde je bila gost.

Foto: Instagram/sandraafrica

Migranti pokrali torbice i šminku?

 Dalje je izvesni izvor tvrdi da je pevačica videla ljude koji su je najverovatnije pokrali.

„Kad je stala na pumpu, videla je neke migrante, sumnja na njih s obzirom na to da su tu bili samo oni, ubeđena je da su je ti i opljačkali. Ali dok bi policija došla i to utvrdila prošlo bi mnogo vremena. Došla je u Srbiju izbezumljena, ali hvala Bogu da je imala bar pasoš kod sebe i da je mogla pređe granicu” – zaključio je izvor za Informer.

Greška, naivnost ili nešto treće?

Prva rakcija svakog ko primeti da je pokraden je da pozove policiju – upamtite to ukoliko se nađete u takvoj ili sličnoj situaciji!

U ovom slučaju sve bi bilo brzo gotovo jer su sve benzinske pumpe na svetu pokrivene video nadzorom, te bi upravo zbog toga policija pri dolasku na lice mesta brzo utvrdila ko je prilazio automobilu i pokrao pevačicu, imali bi snimke i fotografije, kao i saznanje kojim automobilom su se počinioci udaljili sa pumpe. Imajući u vidu da pevačica nije podnela prijavu organima reda u Sloveniji, postavlja se pitanje kako misli da će slučaj biti rešen a kradljivci pronađeni.

Sandra se oglasila i potvrdila da je opljačkana

 Nažalost, to se dogodilo. Užas, pokušavamo sada da nađemo način da ti lopovi budu privedeni, ali sumnjam da će do toga doći. Doživela sam ogroman stres, ali šta da radim, važno je da smo zdravi i živi. Od sad ću voditi računa, tog dana sam bila preumorna i eto šta mi se dogodilo – rekla je pevačica takođe za Informer.

Svet Dijaspore

Foto: Freepik.com/društvene mreže