Njeno samopouzdanje treba imati: Jovana Jeremić pevala u izazivnom kupaćem (VIDEO)

Voditeljka Televizije “Pink” Jovana Jeremić prosto izaziva reakcije javnosti svojim akcijama sa kojih snimke lično kači na svoje društvene mreže a distribucija istih se vrši brzinom munje uz pomoć rilsa.

Tako je nedavno ružičasta “džepna Venera” okačila snimak na kome peva i igra, očito u nekom lokalu pred publikom i to sve uz komentar:

“Svratila sam malo do CG da ZAPALIM celu scenu! Ovoga leta, vidim da je dosadno bez mene! Zato sam došla! Elektro zemljotres!“

Skretanje pažnje na sebe sastavni je deo šoubiznisa, poželjan i legitiman, međutim, svuda na svetu ovakvo ponašanje predstavljalo bi prekretnicu u karijeri svakog voditelja.

Naime, svaka od javnih ličnosti koja drži do sebe, podrazumeva se, isključila bi i pomisao da se nađe u zajedničkom kadru jer bi to bacilo senku na njihovu reputaciju.

Ostaje da se vidi kako će se odraziti na nove emisije popularne voditeljke imajući u vidu da su gosti njenih emisija često pripadnici drzžavnog vrha Srbije, uračunavajući i samog predsednika, premijerku, ministre…

Tekst: Portal Svet Dijaspore

Foto: Instagram/jeremicjovana