NEJMAR DOKAZAO ZAVISNOST: Pogledajte šta fudbaler radi na ćerkinom rođendanu (VIDEO)

Nejmar je odlučio prošle godine da je pravi potez da Pariz zameni Saudijskom Arabijom i da obuče dres Al Hilala. To je odluka koju su doneli mnogi profesionalci, ali njemu od tada nikako da svane.

Nejmar je sakupio samo pet nastupa, a postigao je tek jedan jedini gol. Onda je usledila povreda ukrštenih ligamenata.

Nejmar bi trebalo da se vrati na teren krajem aprila po procenama lekara, ali ono što više brine je način na koji provodi slobodno vreme.

I dok su ćerkici pevali rođendansku pesmu i dok je sve bilo posvećeno njoj, Nejmar je odlučio da je to i dalje trenutak da igra poker. Nije mogao da izdrži da otpeva pesmu do kraja, već je odmah pohitao da na telefonu odigra ruku…

Zavisnost Nejmara je očigledno uzela maha, a nije nepoznato da voli poker da igra i uživo, ali i putem interneta.

I ranije je Nejmar umeo da se predstavlja kao dobar poker igrač, pa je u februaru 2022. godine otišao je u hotel „Hajat Ridžensi“ i od 22.30 učestvovao na EPT turniru u Parizu koji organizuje čuveni sajt za ovu igru. Samo je ulaz koštao 10.000 evra, a Nejmar je završio na 30. mestu i plasirao se u sledeću rundu.

Sve to možda i ne bi bilo toliko strašno, da ga Kilijan Mbape nije zamolio da se odmara (kao i ostale saigrače) nakon što je PSŽ poražen u prvom meču osmine finala Lige šampiona od Bajerna iz Minhena.

Tako je ubrzo došlo i do kraha u Parizu i razbijanja čuvenog trojca Lionel Mesi, Kilijan Mbape i Nejmar.

Izvor: Nova.rs

Foto: Instagram/neymarjr//X