Nataša Bekvalac iskreno o ljubavnom životu: Nemam decka duze od 4 godine!

Popularna pevačica Nataša Bekvalac bila je gošće emisije „Premijera Vikend Specijal“ na televiziji „Pink“.

Muzička zvezda razgovarala je sa reporterom u Budvi.

– Kako si, dugo se nismo videli – rekao je reporter.

– Pa, izmenilo se dosta toga, ne mogu da se setim šta, ali ono što se nije izmenilo, radim punom parom. Imamo prelepe želje i planove. U pozitivnoj energiji smo moja ekipa i ja. Ove godine bolje i lepše nego ikada. Album mi je velika želja, iako stvari nikad nisu kakvim ih planiraš, ali sam sad prvi put relaksirana. Ne žurim nigde, puštam da sve legne na svoje, ne vršim pritisak na saradnike, ni oni na mene. Sve nekako dođe na svoje kad je ljubav i kad je razumevanje, a ove godine sam odlučila da toga imam – rekla je Bekvalčeva.

– Ceca je rekla da ne bi smela u vodu jer je čula da ima ajkula. Da li se ti kupaš u moru? – upitao je novinar.

– Ja ne bih ulazila u vodu, ne zbog ajkula… Ja nisam ljubitelj mora i plivanja. Jesam leta i atmosfere. Bilo koja javna ličnost nema privatnost. Ja bih gledala kako mi stoji kupaći, da li imam celulit, to su opterećujuće stvari. Moja deca se kupaju i uživaju, a ja sam na bazenu i u hotelu. Hanu vidim ujutru i uveče, tu je celo društvo, jako je srećna. A kad je Keti u pitanju, ona ima jak društveni život. One su mamine devojčice, i likom i delom. Sa kim si, takav si – istakla je pevačica.

– Da li je teško biti i otac i majka? Da li se plašiš kako će izgledati njihova zaljubljivanja? – pitao je reporter.

– Ja ne znam za drugo, pretpostavljam da je teže nego kad imaš podršku. Ali u razgovoru sa drugaricama, muškarci često znaju da odmognu. Meni je ovako dato, teško jeste jako, ali tako mi je dato, pretpostavljam da to mogu da izguram sama. Ne plašim se. Svaka vrsta zabrane i agresivnijeg pristupa, zna da stvori kontra-efekat, znam šta je kod mene stvaralo. Pokušavam da nađem balans, da možemo da se konsultujemo, a ne da se osećaju kao zarobljenici – rekla je Nataša.

– Svi čekaju da upoznaju dečka Nataše Bekvalac – dodao je reporter.

– Ja sam vas sa svakim upoznala, ja sam transparentna, volim i da se pohvalim, ali evo nemam čime, već četiri i po godine, stvarno se ništa ne dešava. Bilo je nekoliko flertova, ali se tu završilo. Ne znam zbog čega, možda sam krenula drugi niz. Ne zato što sam nadmena i dižem sebe u visine, ali možda sam konačno počela da cenim sebe na način na koji zaslužujem. Nije lako kad obavljate odgovorno uloge, naročito tu ulogu majke. U tom periodu gde je Hana, potrebna je muška figura, devojčice idealiziju svog muškarca u odnosu na svog tatu. Ja verujem da je Bog nama dao najbolje. Možda će bez obzira što nemaju to, moći da naprave viziju toga što žele. Naročito što imaju mamu koja je mnogo grešila, ali verujem da će moje devojčice izrasti u stabilne i samostalne žene, što je moj cilj. Ali ja imam pomoć, Jovane koja živi sa mnom, pomoć roditelja, pomoć sestara, to mi je važno i neophodno – priznala je Bekvalčeva.

– Da li se ljutiš na Hanu kad krene da snima? – pitao je novinar.

– Ne ljutim se. Ja sam za nju mama, ona nema taj čip da ne treba da me prikaže… Naravno da sam čupava nekad u toku dana. Ali ljudi su od mene i navikli, imam običan život. Ja sam se sad za vas udesila, mislim da nije primereno da se pojavim kako živim generalno, jer vas jako poštujem. A društvene mreže jesu to privatno, gde se pokazujemo kao običan svet, što i jesmo – istakla je Nataša.

Nataša je otkrila i da u septembru ide na velika američka turneju.

– Idem u Ameriku da bih uveselila naš narod tamo, imaćemo 7 velikih koncerata, imam neverovatnu odgovornost i tremu. Nadam se da ćemo sedeti posle i pričati kako je bilo i da će utisci biti božanstveni. 15 septembra ulazim u studio, volela bih da album pre Nove godine bude gotov, da to bude poklon publici, a i meni samoj – ispričala je pevačica.

Izvor: Pink.rs
Foto: bekvalceva/Instagram