NAŠA LJUBAV JE BILA PRAVA, NERVIRALI SU ME TRAČEVI DA SMO OBOJE GEJ: Stjepan Hauser progovorio o vezi sa Jelenom Rozgom

Poznati violončelista progovorio o raskidu veridbe.

Hrvatski violončelista Stjepan Hauser važi za velikog zavodnika na regionalnoj šoubiz sceni, a njegovo srce je 2015. godine osvojila popularna pevačica, Jelena Rozga.

Stjepan i Jelena su bili u ljubavi od 2015. godine do 2017, a on je u tom periodu i verio popularnu pevačicu.

Saradnja s njom bila je fenomenalna, trajala je dve godine. Prekrasan period mog života i uvek ću našu saradnju imati u lepom sećanju. Upoznali smo se u West Innu, bio je Miss Universe. Ja sam tamo išao da gledam misice, a onda sam ugledao nju i bila mi je draža od svih misica. I tako je sve krenulo“, ispričao je Stjepan kako je upoznao pevačicu, prenosi portal Showbuzz.

Kako ističe, najviše su ga nervirali tračevi koji su kružili o njima, ljudi su iz optuživali da su oboje gej.

To su gluposti. Meni je to išlo na živce tada strašno. Jer je to bila prava ljubav, živeli smo zajedno dve godine“, rekao je.

Podsetimo, razloge o tome zašto su prekinuli veridbu su želeli da sačuvaju za sebe, a nagađalo se kako je prekidu kumovala razdvojenost zbog brojnih obaveza.

Prvi put u javnosti Jelena i Stjepan viđeni su na koncertu 2Cellosa u Ljubljani u julu 2015. godine, a svoju romansu ubrzo su javno i priznali. Nakon samo pola godine veze Stjepan je Jelenu i zaprosio, a pevačica je tada u intervjuima često isticala da bi se volela da se ostvari i u ulozi majke.

Izvor: Nova.rs