Nakon De Nira, sad i Al Paćino čeka bebu sa novom devojkom! (FOTO+VIDEO)

Nakon toga što je njegov kolega i prijatelj Robert De Niro sa svojom partnerkom Tifani Cen dobio ćerkicu u 79. godini, ovih dana je kao bomba odjeknula vest da i proslavljeni holivusdki glumac Al Paćino čeka prinovu.

Naime, čuveni Al Pacino (82) od aprila prosle godine zabavlja se sa Nur Alfala (29) a koja je kako se tek sada saznalo u osmom mesecu trudnoće.

Ovu vest potvrdio je Al Paćinov PR tim za američki portal TMZ.

Legendarni glumac i nosioc glavne uloge u kultnom filmu „Scarface“ iz predhodne veze Janom Tarrantom ima ćerku Džuli (33), a sa sa Beverli D’Anđelo dobio je blizance Oliviju (22) i Antona Džejmsa (22).

Al Pacino i Nur Alfala / Foto:Profimedia

Razlika u godinama od neverovatnih 53 godine ne predstavlja nikakv problem za kuvajtsko-američku filmsku producentkinju za koju se tvrdi da je do sada uglavnom izlazila sa veoma bogatim starijim muškarcima, među kojima su bili i Mik Dzeger i(79) i Klint Istvud (93)…

Međutim, mnogi poznavaoci prilika u Holivudu tvrde da se Nur godinama kreće u džet-set drustvu Los Anđelesa i da dolazi iz bogate porodice,  da je rođena i odrasla na Beverli Hilsu, da je pohađala UCLA akademiju za dramske umetnosti, te da je karijeru ostvarila kao producent, te da time nije „u lovu“ na bogataše.

Međutim, bilo kako bilo, Nur će za manje od mesec dana roditi legendarnom Al Paćinu njegovo četvrto, a svoje prvo dete.

Tekst: S.N. / Svet Dijaspore