Najjeftinije slanje novca Iz Austrije u inostranstvo – novac stiže u sekundi!

Zanima te kako da najjeftinije pošalješ novac iz inostranstva?

Slanje novca  iz inostranstva je deo svakodnevice. Nekada su ljudi bili limitirani načinima slanja novca, običaj je bio otići u banku ili poštu i uplatiti novac, dok danas postoje razni inovativni i digitalni načini slanja novca.

Jedan od takvih inovativnih rešenja je besplatna Aircash aplikacija [MP1] koja predstavlja jednostavan način za slanje novca u par sekundi i sasamo tri klika.

Najvažnije pitanje koje uvek postavljamo kad šaljemo novac iz inostranstva je ˝za kolikovremena će novac leći na račun?˝.

Ako šalješ putem Aircash aplikacije, ODMAH!

Kako poslati novac bez komplikovanih formulara i odlazka u banku?

  1. [MP2] Sve što trebaš je da preuzmeš besplatnu aplikaciju koja je ujedno digitalni novčanik na koju oslažeš novac. To nije banka i nije vezano na tvoj bankovni račun.
  • Napuni svoj Aircash novčanik bez provizije

Na svoj Aircash novčanik uplati novac bez bilo kakve nadoknade jednim klikom! Nakon toga Aircash napuni kreditne i debitne Visa, Maestro, Diners ili Mastercard kartice.

Imaš samo gotovinu? I to može! Na partnerskim lokacijama sa gotovinom kupi A-bon i unesi ga u aplikaciju. Tako će tvoja gotovina postati novac koji možeš da šalješ ili da trošiš sa Aircash pripejd karticom[MP3] .

Nakon što je novac uplaćen u Aircash aplikaciju, možeš slobodno da raspolažeš s njim kako god želiš – možeš da kupuješ, plaćaš račune i usluge ili da ga poslediš drugom Aircash korisniku.

  • Želiš da pošalješ novac svojim najdražima, ali si umoran od visokih provizija i dodatnih troškova?

Šalji novac potpuno besplatno uz Aircash Mastercard pripeid karticu[MP4] !

Kupi karticu za samo 5 EUR, aktiviraj s Aircash aplikacijom skenom QR koda s poleđine kartice i u trenutku ćeš je povezati sa sredstvima na svom Aircash novčaniku.

Na jedan Aircash novčanik možeš da povežeš čak pet Aircash kartica!

Novac koji uplatiš na svoj Aircash odmah je dostupan na svim tvojim Aircash karticama za trošenje.

Neko tvoj treba hitno keš?

Može da ga ima iste sekunde! Uz Aircash karticu, novac mu je na raspolaganju istog trenutka kada napuniš svoj Aircash.

Kako do pripejd kartice?

Karticu kupi na ovim lokacijama [MP5] za samo 5 EUR. Kupiti je možeš bez papirologije, kartica ne glasi na tvoje i nemaš mesečnih troškova.