Nađimo posao snagatoru iz Bosne – Hamdija Ramulj: Ja sam armirani beton i jači sam od konja (VIDEO)

Umiva se u snegu, ide po ciči zimi samo u boksericama, nosi trupce na ramenu kao da su pera. Ovako izgleda dan bosanskog „Hulka“, odnosno, Hamdije Ramulja, snažnog muškarca iz iz sela Gaćice kod Viteza koji je za kratko vreme postao viralni hit na društvenim mrežama.

Sve je započelo kada se pojavio u Jutjub emisiji kod Srećka Stipovića, gde je ispričao svoju tešku životnu priču. I pored svih nedaća koje je život stavio pred njega, Hamdija ne skida osmeh sa lica i veruje da sa svoje dve ruke, može da stvori za sebe i svoju brojnu porodicu. Naime, on je otac petoro dece.

Ima neverovatno telo i snagu a kako je iz sela Gaćice, kaže da nosi samo bokserice.

„Ja sam beton armirani, nema zime za mene“ – kaže Ramulj.

Odlično peva, a želja mu je da ima svoje stado ovaca i da pomalo svira frulu i uživa u životu.

Hamdija je demonstrirao svoju snagu, a nakon toga se poput gorštaka umio snegom. Usred zime on nosi majicu kratkih rukava, a kako tvrdi, toliko je zdrav da nikada nije ni zub izvadio.

Hamdija je otac petoro dece i svakodnevno se bori za preživljavanje

Kako je otkrio, Hamdija je otac petoro dece i svakodnevno se bori za preživljavanje. Plan mu je, kako je otrkio, da formira farmu ovaca i koza i da se bavi poljoprivredom, te da na taj način prehranjuje porodicu.

Ovaj bosanski „Hulk“ nedavno je privukao pažnju javnosti kada se putem video snimka na jutjubu obratio javnosti da mu nađu posao, a da će zauzrat da pokloni konja, koze i automobil. On je tada istakao da nikako ne može da pronađe stalno ili privremeno zaposlenje, te da je voljan da učini gorenavedeno, samo da mu neko omogući da radi.

Hamdija je za potrebe porodice išao i u šumu, te je na taj način obezbeđivao novac za hranu i potrepštine. Međutim, kako to nije radio na legalan način, imao je probelma sa šumarima i kaznama. Zbog toga je jednom završio i u zatovru na osam dana.

Kako kaže, posao normalan ne može da nađe, a da bi došao do njega, nudio je sve što ima, samo da ga neko zaposli za stalno i normalne uslove.

„Tražio sam posla, ali nema. Da me neko ubaci u firmu daću mu i kedija i koze i konje, sve što sam dobio, daću samo da dobijem posao”, rekao je on.

Portal Svet Dijaspore apeluje na sve one koji imaju ideju i mogućnost da pronađu posao ovom poštenom ocu petoro dece iz okoline Viteza da pronađe posao i time obezbedi svoju porodicu.

Svet Dijaspore / Izvor: Srećko Stipović/Srpska.info