„Mentalno razgibavanje“ 24. marta premijerno u Beču: Ne propustite „Veče rakije i humora“ uz Mareta i Srkija!

Svako ko je bar jednom imao priliku da naleti na emisiju “Mentalno razgibavanje” ili je pak pogledao po preporuci prijatelja, postao je redovni gledalac.

Poznati po britkom jeziku, obrađivanju aktuelnih tema na sebi svojstven način i govoru bez cenzure, Marko Stepanović i Srđan Jovanović, svojom emisijom koja se emituje radnim danima u jutarnjim satima na Televiziji Nova S, “razgibavaju” svoje gledaoce širom zemlje, ali i regiona i sveta.

Njihovu emisiju većina ljudi u dijaspori gleda putem kanala “Youtub”, te našim čitaocima od srca preporučujemo da pogledaju bar jednu emisiju “Mentalno razgibavanje” i podele sa nama svoje utiske.

Ne propustite „Veče rakije i humora“ uz Mareta i Srkija!

Bečlijama se pruža jedinstvena prilika da Mareta i Srkija vide uživo 24. marta na iventu nazvanom “Veče rakije i humora” na kojoj će ovaj sjajan dvojac po prvi put zajedno nastupiti van televizijskog studija.

Za sve koji nisu sigurni šta ih očekuje u petak 24. marta u „Cafe Blueberry“, dovoljno je da znaju da je reč o jednom događaju koji ne treba propustiti!

Kao što i sam naziv kaže, te večeri će biti promocija Maretove rakije koja nosi simpatično ime Razgibavača, a za humor će se pobrinuti glumci i voditelji Marko Stepanović i Srđan Jovanović, koji već duži niz godina slovi za jednog od naših najuspešnijih stendap komičara.

Foto: Promo

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac