MENI LIČNO NE ŠKODITE, MOJ SIN VRLO DOBRO ZNA KO MU JE MAJKA – ŠAMPION: Milica Dabović otkrila deo atmosfere sa snimanja za “OnlyFans” i odbrusila hejterima! (VIDEO)

Milica Dabović pre više od godinu dana otvorila je nalog na platformi za odrasle „OnlyFans“, a danas je zagolicala maštu muškarcima na društvenim mrežama.

Plavokosa dama otkrila je delić atmosfere sa fotografisanja i pohvalila se figurom u crnom seksi vešu.

Košarkašica je pokazala kako “flertuje” sa kamerom i u opisu objave napisala:

Svi me pitaju kako izgleda slikanje za Onlyfans. Trening!

Dabovićeva se u nastavku opisa pozabavila negativnim komentarima sa kojim se svakodnevno suočava.

Zamislite koliko smo mi životno osakaćeni kada žene i muškarci imaju potrebu da me vređaju i spominju mi dete. Ja na videu ili slici ne vidim ništa golo?! Sem žene koja izgleda moćno, zgodno i srećno. Ne brine šta će druga deca iskompleksirane nekolicine roditelja reći pošto sam vrlo dobro zna ko mu je majka. Majka mu je šampion, hvala Bogu rodila ga je, osvojila penziju, ima svoj brend, zgodna, otvorila Onlifens, ništa više od Boga ne traži. Nikoga prevarila, uništila, pokrala, ubila. Jedan je život, uživajte, volite se i ne pratite ako vam se ne sviđa. Ološe koji vređaju niko ne podnosi. Meni lično ne škodite, ja vas sažaljevam, ali vas po kratkom postupku blokiram jer u mom životu nema mesta za pljuvačinu. Ja bih najviše volela da mogu da vas izlečim, ali za zlobu, ljubomoru i zavist je potreban pravi profesionalac. Dobro mi je u svojoj koži i uvek gledam one prelepe komentare koji me dižu u nebesa! Ponosna sam! Hvala vam.

Tekst: Svet Dijaspore