MANEKENKA I TO KAKVA! Jelena Karleuša rame uz rame sa Ronaldovom Geogrinom (FOTO+VIDEO)

Kao grom iz vedra neba, iz glavnog grada Francuske su pre nekoliko dana stigle fotke i video zapisi koji prikazuju Jelenu Karleušu u ulozi manekenke i to ni manje ni više nego na čuvenoj Nedelji mode u Parizu (Paris Fashion Week).

Naime, u paviljonu Cambon u Parizu održana je revija brenda Vetements na čijem čelu je Gurama Gvasalie, jedan od dvojice braće Gvasalia, od koga se drugi nalazi na čelu brenda Balenciaga, a na modnoj pisti poznate manekenke poput Winnie Harlow i Georgine Rodrigez, životne saputnice proslavljenog fudbalskog asa Ronalda i naša Jelena Kareuša.

Dok su u prvim redovima sedele svetske „face“ iz sveta mode, muzike i filma, JK je koračala ketvolkom kao da je to oduvek radila…

Dva dana kasnije učestvovala je i na reviji Windowsen, gde je predstavila nešto smeliju i ekscentričniju modu modnog kreatora Sensen Liia.

Bravo za Jelenu i za njen tim na čijem čelu se nalazi Zoran Birtašević koji je uspeo da JK završi na Pariz fešn viku a time i na stranicama francuskog Voga (Vogue).  

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto: Instagram/karelusastar