MAMA RADI VIŠE OD MENE, TO JE POKREĆE: Nikolija Jovanović progovorila o zdravstvenom stanju Vesne Zmijanac nakon operacije srca

Pevačica Vesna Zmijanac (66) nedavno je imala tešku operaciju srca, a njena ćerka Nikolija joj je sve vreme bila velika podrška.

Nikolija je sada u intervjuu za domaće medije pričala o njoj, njenim nastupima, a onda je otkrila da planira duet sa majom.

– Ona ne staje, radi više od mene! Ide najbržim mogućim tempom, ne mogu da je pratim, iskrena da budem. Ali mislim da je to pokreće. Tako da, ako je ona dobro, ja sam još bolje. Svaki dan je zovem da je pitam da li je dobro – priča Nikolija i dodaje da planira duet sa Vesnom Zmijanac:

Taj duet će sigurno biti emotivan. Trebalo bi da predstavlja neki miks mog i njenog žanra, ali još nismo našle takvu pesmu.

Inače, Nikoliju od početka karijere porede s majkom, zbog čega je često na meti negativnih komentara na društvenim mrežama. Nikolija priznaje da je kritike pogađaju.

Ljudsko sam biće, ne mogu da ostanem imuna na negativne komentare. Ukoliko se dobro osećam, ne mogu da me poremete. A kada sam u minus fazi, sve me pogađa. Ljudi smo i ne možemo da ostanemo ravnodušni… – iskrena je pevačica.

Izvor: Informer/Blic.rs