LJUDI KOJI IMAJU PROBLEM SA ALKOHOLOM SE SUOČAVAJU SA DUBOKOM PATNJOM I BOLOM: Ana Nikolić prvi put otvoreno progovorila o bolesti zavisnosti i zaintrigirala javnost! (VIDEO)

Ana Nikolić par godina unazad prolazi kroz veliki linč zbog svojih postupaka u javnosti a mnogi ovakvo ponašanje povezuju sa alkoholizmom.

Pevačica o tome nikada nije javno govorila i uglavnom demantuje sve navode, međutim, mnogi primećuju da su njene objave na društvenim mrežama depresivne te da sigurno prolazi kroz težak period u životu.

Ana je u par navrata govorila da se teško nosi sa očevom smrću, ali i sa odlaskom kompozitorke Marine Tucaković koja je preminula nakon višegodišnje borbe sa kancerom, a koja joj je bila veliki oslonac i podrška na muzičkom putu.

Ona je na svom Instagram profilu podelila snimak doktora Gabora Matea, koji je pričao o alkoholičarima i alkoholizmu i zaintrigirala mnoge:  

– Čak i ako neko ko puno pije kaže: „Ja sam alkoholičar“, ja bih mu rekao: „Ne, nisi. To nisi ti. Ti si osoba koja trenutno prolazi kroz mnogo bola  i koristi alkohol da uguši taj bol, ali to nije ono što si ti“. Tako da, ne postoji osoba koja se oporavila i koja više nije alkoholičar. Čak ni alkoholičar nije alkoholičar u smislu u kojem ja govorim. Da, oni piju. Da, oni povređuju sebe. Da, oni uništavaju njihov život. To je sve tačno. Ne može se poreći. Treba priznati. Ali, šta ako zabranimo reč „zavisnik“. Šta bi rekli? Rekli bi: „‚Taj i taj‘ je ljudsko biće koje je mnogo patilo u životu i trenutno pokušava da pobegne od svoje patnje ovim određenim ponašanjem“ – rekao je on, a Nikolićeva je u opisu fotke napisala:

– Zemljani će reći: „Da, to je izgovor“. Ali ima i onih koji su na višoj frekvenciji, pa će razumeti – napisala je pevačica u opisu videa.

Tekst: Svet Dijaspore