ACO PEJOVIĆ ZA DAN ZALJUBLJENIH ZAPALIO ZAGREB: Za Dan žena očekuju ga Bečlije

Na Dan zaljubljenih odnosno Valentine´s Day, Aco Pejović održao je spektakularan koncert u Areni Zagreb.

 “Velika mi je čast što večeras ponovno nastupam u ovom divnom gradu. Hvala vam, divni ljudi, neka vam je sretan Dan zaljubljenih i neka vas prati ljubav i zdravlje. Ljubim vas i volim od srca“ – obratio se publici u prepunoj dvorani emotivni Aco Pejović.

Koncert je protekao u sjajnoj atmosferi, a u jednom trenutku Pejoviću se na bini u ulozi specijalnog gosta pridružio Saša Kovačević te su zajedno izveli pesmu “Bez tebe” -legendarnog Olivera Dragojevića.

Tako su Zagrepčani Valentinovo proveli uz najveće Acine hitove, a Bečlije će takođe imati priliku da uživaju uz njegove pesme, ovog puta povodom proslave Dana žena, koja će biti obeležen nešto ranije – koncertom 2. marta u Beču – o čemu smo već pisali: NEZABORAVAN PROVOD I VEČE ZA PAMĆENJE: 2. marta za vas Saša Matić, Aco Pejović i Tea Tairović u Beču! – SVET+ (svetplus.eu)

Naime, 2. marta u dvorani “Hallmann Dome” u Beču nastupiće udruženim snagama Aco Pejović, Saša Matić  i Tea Tairović, a imajući u vidu popularnost sva tri izvođača i brojne hitove koje ovaj trojac ima, jasno je da je reč o mega spektaklu u najavi!

Više informacija na: Tresor-Veranstaltungen (tresorevents.at)

Tekst: Svetlana Nenadović Glušac

Foto: Promo/Tresor Events