Leto na noktima: Trendi manikir za letovanje

Nalet pozitivnih vibracija donosi nam lepo vreme, kao i tendenciju da budemo kreativniji i razigraniji sa našim manikirom, a to znači da je sve dozvoljeno i da možemo biti odvažne i isprobati čak i ono što smo mislile da nikada nećemo.

Iako je to uglavnom suština priče o bojenju noktiju tokom leta, stručnjaci nam ipak svake godine izdvoje poneki novi trend. Suptilni nokti su uvek aktuelni, jer prezentuju estetiku čiste, odmerene devojke. Trend mlečnih noktiju prigrlile su mnoge slavne ličnosti, ali tu je i nail art koji sada postaje višedimenzionalni.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Takozvani 3D nokti će biti popularni tokom celog leta. Neutralna glazirana završnica je takođe sve popularnija i može se dodati gotovo svakom manikiru za dodatni sjaj. Dakle, bez obzira da li želite jarkoružičastu ili suptilnu nijansu, možete isprobati ovaj trend.

Francuski manikir se ne predaje, ali u novom izdanju interpretacije klasičnog stila. Opcije su neograničene, od boje osnovnog premaza do boje vrha, kombinacije šarenog dizajna, raznovrsnog pastelnog kolorita i cvetnih varijanti francuskog manikira.

Izvor: Grazia.rs