LENI KRAVIC 9 GODINA ŽIVI U CELIBATU: Bio sa Limom, Nikol, Madonom i Najomi a sad čeka pravu ljubav!

Leni Kravic otkrio da je u celibatu devet godina: Ovo je razlog zašto ne spava sa ženama

Pre izlaska novog albuma, rok zvezda Leni Kravic (Lenny Kravitz) je u intervjuu za The Guardian otkrila detalje o svom privatnom životu.

Objasnio je da uzdržavanje od odnosa van braka nije samo životni stil, već i duhovna stvar.

„Postao sam veoma određen u svojim putevima, u načinu na koji živim“, izjavio je Kravic.

Inače, Leni Kravic važi za jednog od najvećih zavodnika u svetu šoubiznisa, a osim što je bio u braku sa glumicom Lisom Bonet, a bio je veren sa Adrijanom Limom i Nikol Kidman, a zabavljao se sa svetskim lepoticama poput Najomi Kembel i Madonom.

Priznaje da je njegova odluka da bude u celibatu proistekla iz želje za ozbiljnom vezom. Otkrio je kako je neverstvo njegovog oca Si Kravica uticalo na njegovo viđenje veza.

„Posle braka postao sam više kao on. Postao sam ‘igrač’. Nije mi se to dopalo. Nisam želeo da budem taj momak. Tako da sam morao da se nosim sa tim i bilo mi je potrebno vreme“, objasnio je on.

Kako prenose strani mediji, glasine o njegovom celibatu pojavile su se još 2005. godine i navodno su trajale do 2008. godine. Međutim, muzičar je to demantovao i rekao da je o celibatu počeo da razmišlja tek 2008. godine.

„Tamo gde sam ja u životu, žene moraju da imaju nešto drugo, ne samo telo, već i um i duh“, rekao je on.

Ova posvećenost ličnom razvoju i disciplini omogućila je Kravicu da se fokusira na sebe, stvarajući granice i održavajući svoj život. S tim u vezi počinje njegovo novo poglavlje, jer će uskoro objaviti novi album pod nazivom „Blue Electric Light“.

Izvor: Nova.rs