KRUŽE PRIČE DA SE STIDIM SVOG GRADA, TO JE JEDNA VELIKA GLUPOST: Milica Todorović otkrila zašto nikad nije pevala u rodnom Kruševcu (VIDEO)

Pevačica Milica Todorović gostovala je u emisiji „Amidži šou“ i mnoge zaprepastila rekavši kako nikad nije održala koncert u svom rodnom gradu Kruševcu.

Podsetimo, Todorovićeva je svoje mesto ponosno predstavljala tokom takmičenja “Zvezde Granda” gde je osvojila prvo mesto sa samo 15 godina i tako dobila priliku da zakorača na javnu scenu, a o njenom kvalitetu nema potrebe govoriti, dovoljno je reći da iza sebe ima uspešnu karijeru koja traje više od 15 godina.

Ona je odgovarala na pitanja fanova sa Instagrama i tom prilikom Ognjen joj je postavio pitanje „Zašto ni jednom nisi pevala u Kruševcu?“ na šta je ona rekla:

Moj grad me ni jednom nije pozvao da pevam, pa još priče kruže da ja ne želim da pevam u svom gradu i da je mene sramota da nastupim tamo. To je jedna velika glupost… sada da me i pozovu ne znam da li bih uopšte otišla. Moram da kažem da moj grad mene nije hteo da podrži kada sam se takmičila u Zvezdama Granda, rekli su da podržavaju umetnike. Pozdrav za Kruševac! – rekla je Milica vidno razočarana.

Tekst: Svet Dijaspore