KRALJICE KOKOŠKI, MISLIM DA TI MOJE JAJE BOLJE STOJI: Severinu Vučković neviđeno ponizio voditelj „Dore“, snimci postali viralni na Internetu (VIDEO)

Severina Vučković doživela je veliku neprijatnost na „Dori“ – hrvatskom muzičkom takmičenju za pesmu Evrovizije, koji se emitovao sinoć na HRT.

Ona je bila iznenađenje popularne grupe Let3 koja se takmičila za odlazak u Švedsku koja je ovogodišnji domaćin, a kad je nastup završen usledili su bizarni komentari koji su je ostavili nemu.

Naime, Severina se na sceni pojavila sa velikim plišanim čekićem što je simbolizovalo njenu borbu za starateljstvo nad sinom i silne sudske procese, a pošto su svi iz grupe Let 3 bili obučeni kao pilići i ona je nosila žutu haljinu.

Pevačica je kod sebe imala jaje koje je kasnije nudila drugim kandidatima. Međutim, komentar pevača i radio voditelja Saše Ložara izazvao je muk ali i „kisele osmehe“ u studiju jer je prešao sve granice dobrog ukusa:

– Je li to tvoje jaje, Severina? Od kraljice kokoški? Čekaj, imam još jedno jaje… Nije toliko veliko, ali biće u redu – rekao je zavlačeći ruku u džep kako bi pokazao na koje jaje misli.

Činjenica da Seve nije izustila ni jednu reč govori o tome koliko joj je bilo neprijatno zbog ove neukusne šale.

Tekst: Svet Dijaspore